Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Έξαλλος με τη Μαρίνα ο Ιωάννης - «Πάλι μας είπες τις μ@λ@κίες σου»

Νέοι «κεραυνοί» στη συμπαίκτριά του

10 Μαΐου 2021 22:07
MasterChef 5: Έξαλλος με τη Μαρίνα ο Ιωάννης - «Πάλι μας είπες τις μ@λ@κίες σου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος με τη Μαρίνα ήταν ο Ιωάννης στο MasterChef, με τον ίδιο να αναφέρεται στα δικά της πεπραγμένα στην ομαδική δοκιμασία και τους μετέπειτα σχολιασμούς της, όταν οι προσπάθειες των ομάδων βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

Οι τρεις ομάδες είδαν τις προσπάθειές τους να σχολιάζονται και να βαθμολογούνται από τους κριτές, με αρκετά «καρφιά» να πέφτουν μεταξύ των συμπαικτών, όπως έγινε στην περίπτωση του Παύλου με τον Διονύση. Ο Ιωάννης, λίγο αργότερα, βρήκε ξανά την ευκαιρία να «κατακεραυνώσει» τη Μαρίνα.

MasterChef 5: Νέοι «κεραυνοί» του Ιωάννη για Μαρίνα

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ότι η συμπαίκτριά του έκανε παρατηρήσεις για τα πιάτα, που απέφυγε στη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, αναρωτώμενος το γιατί δεν τις έκανε τότε. «Θέλεις να μας δείξεις ότι είσαι η φοβερή μαγείρισσα και πάλι μας λες τις μ@λ@κίες σου πως όλα έπρεπε να γίνουν αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά.

Masterchef-Spoiler: Αυτή είναι η τελική 3άδα, μεγάλη έκπληξη - Πότε θα γίνει ο τελικός

Masterchef: Ο τελικός είναι πολύ κοντά, και πολλά φαίνεται πως θα αλλάξουν στο δημοφιλές reality μαγειρικής! Οι δοκιμασίες στα επόμενα επεισόδια θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, και οι παίκτες θα φτάσουν στα όριά τους. Ποιοι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share