Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

MasterChef 5: Η στρατηγική του Αλέξανδρου που έφερε τα πάνω-κάτω, η στεναχώρια του Διονύση και το πιάτο που αηδίασε τον Κοντιζά (Video)

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (6/5)

7 Μαΐου 2021 09:06
MasterChef 5: Η στρατηγική του Αλέξανδρου που έφερε τα πάνω-κάτω, η στεναχώρια του Διονύση και το πιάτο που αηδίασε τον Κοντιζά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Κανονικός χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής (6/5) και σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την στρατηγική που ακολούθησε ο Αλέξανδρος, στην λύπη του Διονύση με την αποχώρηση της Ανούς και στο πιάτο που έκανε τον Κοντιζά να αηδίασει. Ενώ, πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι της αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες και ανήκει στην LGBTQ+ κοινότητα.

Τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5

Μεγάλη ανατροπή - Η στρατηγική του Αλέξανδρου που έφερε τα πάνω κάτω

Στο χθεσινό επεισόδιο (6/5) του MasterChef 5, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού με τα πλεονεκτήματα που είχε πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας.

Τα πλεονεκτήματα του Αλέξανδρου στο MasterChef 5

Αρχικά, διαμόρφωσε τις Ομάδες και στη συνέχεια επέλεξε τους αρχηγούς. Τέλος μοίρασε τα κουτιά με τα βασικά υλικά στην κάθε Ομάδα.

O Αλέξανδρος όμως αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα. Έτσι έβαλε την Μαρίνα μαζί με τον Ιωάννη μιας και οι δυο τους έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους ενώ διάλεξε για τη δική του ομάδα τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι, δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του διαγωνισμού.

MasterChef: «Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω» - Ράκος ο Διονύσης με την αποχώρηση της Ανούς

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Διονύσης έδειξε πόσο πολύ του έχει στοιχίσει ψυχολογική η αποχώρηση της Ανούς μετά τη χθεσινή απαιτητική δοκιμασία. Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα τόνισε πως θα τη βρει με το που τελειώσει το παιχνίδι.

Οι παίκτες έπρεπε να αντιμετωπίσουν σήμερα μία αρκετά απαιτητική ομαδική δοκιμασία, η οποία μάλιστα έγινε ακόμα πιο δύσκολη με τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του ο Αλέξανδρος.

Ο Διονύσης, φανερά συγκινημένος που η Ανούς έλειπε από την κουζίνα, δε δίστασε να παραδεχθεί πως είναι η αποχώρηση που τον στενοχώρησε περισσότερο.

MasterChef: «Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω» - Ράκος ο Διονύσης με την αποχώρηση της Ανούς

Τα λόγια του Διονύση για την αποχώρηση της Ανούς από το MasterChef 5

«Αποχώρησε η Ανούς. Ήταν αυτή η οποία έθετε τις ισορροπίες στο κεφάλι μου, γιατί, ξέρουμε, με τον εγκλεισμό είναι δύσκολα, τόσα πολλά άτομα, η διαχείριση. Σίγουρα είναι βαρύ. Είναι η πιο βαριά αποχώρηση που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Η ζωή συνεχίζεται. Το παιχνίδι τελειώνει όπου να ‘ ναι. Δεν έχει μείνει πολύ. Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share