Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef: «Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω» - Ράκος ο Διονύσης με την αποχώρηση της Ανούς

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

6 Μαΐου 2021 23:11
MasterChef: «Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω» - Ράκος ο Διονύσης με την αποχώρηση της Ανούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Διονύσης έδειξε πόσο πολύ του έχει στοιχίσει ψυχολογική η αποχώρηση της Ανούς μετά τη χθεσινή απαιτητική δοκιμασία. Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα τόνισε πως θα τη βρει με το που τελειώσει το παιχνίδι.

Οι παίκτες έπρεπε να αντιμετωπίσουν σήμερα μία αρκετά απαιτητική ομαδική δοκιμασία, η οποία μάλιστα έγινε ακόμα πιο δύσκολη με τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του ο Αλέξανδρος.

Ο Διονύσης, φανερά συγκινημένος που η Ανούς έλειπε από την κουζίνα, δε δίστασε να παραδεχθεί πως είναι η αποχώρηση που τον στενοχώρησε περισσότερο.

MasterChef: «Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω» - Ράκος ο Διονύσης με την αποχώρηση της Ανούς

Τα λόγια του Διονύση για την αποχώρηση της Ανούς από το MasterChef 5

«Αποχώρησε η Ανούς. Ήταν αυτή η οποία έθετε τις ισορροπίες στο κεφάλι μου, γιατί, ξέρουμε, με τον εγκλεισμό είναι δύσκολα, τόσα πολλά άτομα, η διαχείριση. Σίγουρα είναι βαρύ. Είναι η πιο βαριά αποχώρηση που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Η ζωή συνεχίζεται. Το παιχνίδι τελειώνει όπου να ‘ ναι. Δεν έχει μείνει πολύ. Να είναι σίγουρη πως θα την πετύχω έξω», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης.

MasterChef 5: Μεγάλη ανατροπή - Η στρατηγική του Αλέξανδρου φέρνει τα πάνω κάτω

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού με τα πλεονεκτήματα που είχε πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας.

Τα πλεονεκτήματα του Αλέξανδρου στο MasterChef 5

Αρχικά, διαμόρφωσε τις Ομάδες και στη συνέχεια επέλεξε τους αρχηγούς. Τέλος μοίρασε τα κουτιά με τα βασικά υλικά στην κάθε Ομάδα.

O Αλέξανδρος όμως αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα. Έτσι έβαλε την Μαρίνα μαζί με τον Ιωάννη μιας και οι δυο τους έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους ενώ διάλεξε για τη δική του ομάδα τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι, δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του διαγωνισμού.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share