Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Μεγάλη ανατροπή - Η στρατηγική του Αλέξανδρου φέρνει τα πάνω κάτω

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα που είχε

6 Μαΐου 2021 23:07
MasterChef 5: Μεγάλη ανατροπή - Η στρατηγική του Αλέξανδρου φέρνει τα πάνω κάτω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού με τα πλεονεκτήματα που είχε πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας.

Τα πλεονεκτήματα του Αλέξανδρου στο MasterChef 5

Αρχικά, διαμόρφωσε τις Ομάδες και στη συνέχεια επέλεξε τους αρχηγούς. Τέλος μοίρασε τα κουτιά με τα βασικά υλικά στην κάθε Ομάδα.

O Αλέξανδρος όμως αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα. Έτσι έβαλε την Μαρίνα μαζί με τον Ιωάννη μιας και οι δυο τους έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους ενώ διάλεξε για τη δική του ομάδα τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι, δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του διαγωνισμού.

MasterChef 5: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει - «Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες!» (Video)

MasterChef 5: Την γνωρίσαμε φέτος μέσα από την συμμετοχή της στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star. Αποχώρησε από το διαγωνισμό πριν από λίγες εβδομάδες και μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πράγματα που κανείς δεν γνώριζε, ιδιαίτερα για την προσωπική της ζωή αλλά και τις προτιμήσεις της.

Ο λόγος για την Μαρία Λαζαρίδου η οποία μετά από ερώτηση follower, έκανε γνωστό πως ανήκει στην LGBTQ+ κοινότητα και πως το ανακοίνωσε στους γονείς της σε ηλικία 15 ετών. Επίσης, απολαυστικό ήταν το χθεσινό 5/5 επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, το οποίο επέστρεψε έπειτα από περίπου μια εβδομάδα

Η αποκάλυψη της πρώην παίκτριας του MasterChef, Μαρίας Λαζαρίδου

«Πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν» είπε η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία σε άλλη ερώτηση follower απάντησε πως της αρέσουν τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του MasterChef υπήρξαν φήμες πως η Μαρία Λαζαρίδου είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ωστόσο μετά την αποχώρησή της, η μαγείρισσα διέψευσε τις φήμες και ανέφερε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.

6+1 πράγματα που δεν ήξερες για την Μαρία Λαζαρίδου

  1. Η Μαρία είναι 23 ετών
  2. Η όμορφη και δυναμική Θεσσαλονικιά μπήκε στο MasterChef 5 για να αποδείξει ότι και οι όμορφες έχουν θέση στην κουζίνα.
  3. Απόλυτη στις απόψεις της, δεν της αρέσει να την αμφισβητούν αλλά πάντα αφήνει ένα περιθώριο στον άλλο για να αποδείξει τη δική του αλήθεια.
  4. Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να τη χαρακτηρίσει αδιάλλακτη και υπεροπτική αλλά η αλήθεια είναι ότι εύκολα παρεξηγείται γιατί λέει πάντα την άποψη της.
  5. Ως νέα μαγείρισσα είναι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και γνώσεις.
  6. Στον διαγωνισμό έρχεται για να διαγράψει την κρίση ανασφάλειας, που ένιωσε την προηγούμενη φορά, που δήλωσε συμμετοχή.
  7. Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο.
TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share