Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Ο άγριος καβγάς Μαργαρίτας - Μαρίνας και η αποχώρηση της Ανούς (Video)

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

6 Μαΐου 2021 07:47
MasterChef 5: Ο άγριος καβγάς Μαργαρίτας - Μαρίνας και η αποχώρηση της Ανούς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 5/5 επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, το οποίο επέστρεψε έπειτα από περίπου μια εβδομάδα. Οι παίκτες μπήκαν και πάλι στη μάχη της κουζίνας και τα έδωσαν όλα για όλα. Η Ανούς ωστόσο, ήταν εκείνη που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.

Αυτά είναι τα highlights του χθεσινό 5/5 MasterChef 5

Άγριος καβγάς Μαργαρίτας-Μαρίνας

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται η Μαργαρίτα και η Μαρίνα, με τις δύο παίκτριες να έχουν έναν έντονο διάλογο τη στιγμή, που οι συμπαίκτες τους μαγείρευαν, για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς είναι οι υποψήφιοι και ένας εξ αυτών δε θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα αλλά στον εξώστη ασχολήθηκαν και με θέματα του σπιτιού, αφού οι συμπαίκτες τους δεν ήθελαν να τους μιλούν. Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, η Μσργαρίτα μπήκε σε μια διαδικασία σύγκρισης της Μαρίνας με την φίλη της, Κωνσταντίνα.

«Εγώ δε σε έχω προσβάλει έτσι, δεν έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο για σένα», είπε η Μαρίνα εκείνη τη στιγμή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μαργαρίτας. «Δική σου φίλη ήταν, ζούμε το θέατρο του παραλόγου», ανέφερε στην κάμερα, συνεχίζοντας και την κόντρα στον εξώστη.

MasterChef 5: Νέες «μπηχτές» Ιωάννη για Μαρίνα - «Σε λίγο θα πει ότι τη γουστάρω…»

Νέες «μπηχτές» εναντίον της Μαρίνας άφησε ο Ιωάννης στο MasterChef, με τη σχέση των δύο παικτών να είναι ολοένα χειρότερη και τον δεύτερο να μη διστάζει για ακόμη μια φορά να ρίξει τα «πυρά» του στη συμπαίκτριά του.

Μπορεί ο Ιωάννης να διεκδικεί την παραμονή του στο διαγωνισμό, με αντιπάλους τον Τζιοβάνι και την Ανούς, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει τη Μαρίνα από την πρώτη στιγμή, που έχουν γυρίσει στο σπίτι και, αυτή την φορά, έκανε λόγο για τις… ερωτικές της κατακτήσεις.

MasterChef 5: Τα «καρφιά» του Ιωάννη στη Μαρίνα

«Έχει πει ότι τη γουστάρει το μισό σπίτι, νομίζω ότι προς το παρόν εγώ την έχω γλιτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και, αμέσως μετά, είδαμε τη Μαρίνα, που είχε ακόμη μια κόντρα νωρίτερα, να τραγουδά το «Στην Καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share