Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 5 - trailer 5/5: "Χαμός" ανάμεσα σε Ανούς, Ιωάννη και Τζιοβάνι - "Ωχ, του κάηκε"

Άσχημο συμβάν στη μονομαχία τους!

28 Απριλίου 2021 12:06
MasterChef 5 - trailer 5/5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής η μονομαχία των Ανούς, Τζιοβάνι και Ιωάννη για την παραμονή τους στο διαγωνισμό είναι αναμενόμενη!

Συγκεκριμένα, το επόμενο επεισόδιο του MasterChef θα προβληθεί την Τετάρτη 5/5 κι αυτό γιατί το project πάει... διακοπές λόγω Πάσχα! Ωστόσο, θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που ενδέχεται να χτυπήσει υψηλότερα νούμερα από αυτά που ήδη κάνει!

Στο επόμενο επεισόδιο, λοιπόν, θα υπάρξουν άσχημα περιστατικά, καθώς ένα φαγητό θα καεί. Μάλιστα οι κριτές θα είναι αρκετά αυστηροί με τους παίκτες! Το trailer δε μας δίνει και πολλά στοιχεία οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε!

Δείτε το trailer:

Μαργαρίτα και Διονύσης πάνε τελικό - Spoiler για το MasterChef

Το MasterChef 5 σιγά σιγά φτάνει στην τελική ευθεία για τον τελικό και οι παίκτες που έχουν μείνει μέσα τα δίνουν όλα για όλα για τα φτάσουν μέχρι το τέλος και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο αλλά και τον τίτλο του Έλληνα master chef!

Τα spoiler που κυκλοφορούν στα sites είναι πολλά και τα ονόματα για την πεντάδα διαφορετικά. Ωστόσο, δυο είναι εκείνα που ακούγονται πως πάνε στον τελικό. Αυτά είναι του Διονύση και της Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο Twitter.

Και οι δυο παίκτες έχουν απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο Διονύσης για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει και η Μαργαρίτα για την καλή της συμπεριφορά. Ενώ και οι δυο είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef 5

Ωστόσο, ένας θα είναι ο νικητής και σύμφωνα με το spoiler είναι η Μαργαρίτα, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το MasterChef 5.

MasterChef 5 - spoiler: Μαργαρίτα και Διονύσης πάνε τελικό

Το βιογραφικό της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα έρχεται στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share