Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: «Γέλα παλιοκ@@λα!» - Τα γαλλικά του Ιωάννη στη Μαρίνα, οι πιπεράτες ατάκες της Ανούς & οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση (Video)

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής

28 Απριλίου 2021 01:03
MasterChef 5: «Γέλα παλιοκ@@λα!» - Τα γαλλικά του Ιωάννη στη Μαρίνα, οι πιπεράτες ατάκες της Ανούς & οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Χαμός έγινε στο αποψινό επισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής. Τα γαλλικά του Ιωάννη στη Μαρίνα, οι πιπεράτες ατάκες της Ανούς και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Παράλληλα, διάθεση για κριτική και αρνητικά σχόλια είχαν ο Διονύσης Σαρακίνης και ο Ιωάννης Αυλωνίτης το βράδυ της Τρίτης

Συγκεκριμένα, ένα ανατρεπτικό Mystery box περίμενε σήμερα τους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Νικήτρια βγήκε η Μαρίνα κι αμέσως της ανακοινώθηκαν τα πλεονεκτήματά της.

Είχε λοιπόν τη δυνατότητα να μαγειρέψει ή όχι και να πάει αυτόματα στους 9 του διαγωνισμού και δεύτερον από μία πλειάδα ψαριών θα διάλεγε ποιο θα έδινε σε ποιον ανάλογα με τις ευκολίες ή τις δυσκολίες του.

Τελικά επέλεξε να μην μαγειρέψει και να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από τον εξώστη. Με την είσοδο των υπολοίπων είδαμε τον Ιωάννη σε άπταιστα «γαλλικά» να στολίζει τη Μαρίνα που τους περίμενε χαμογελαστή. «Γέλα παλιοκ@#####» είπε και λίγο αργότερα το παράλλαξε σε «γέλα, ζώον όρθιον».

Masterchef 5: Ο μεγάλος λούτσος της Ανούς που...αποστόμωσε τον Κουτσόπουλο - Οι πιπεράτες ατάκες και τα σχόλια του σεφ...

Η Μαρίνα κέρδισε το σημερινό τεστ δημιουργικότητας του MasterChef και κλήθηκε να δώσαει στους υπόλοιπους παίκτες ένα ψάρι για να μαγειρέψουν!

Στην Ανούς λοιπόν έδωσε έναν λούτσο, ο οποίος όπως καταλαβαίνετε μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συνέχεια. Η παίκτρια εντυπωσιάστηκε από το μέγεθός του, που δεν μπορούσε να το διαχειριστεί στον πάγκο κοπής, κι όπως καταλαβαίνετε τα πιπεράτα σχόλια δεν άργησαν.

«Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Λούτσος… τι είναι; Δεν χωρούσε στον δίσκο κοπής ρε παιδιά! Τι είναι αυτός ο λούτσος; Με ένα τόσο κεφάλι» είπε με χαμόγελο η Ανούς και συμπλήρωσε «Ε με αυτόν τον λούτσο σήμερα»!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και βρέθηκε στον πάγκο της ζητώντας της περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή της Μαρίνας, η Ανούς απάντησε λιτά. «Ήθελα να μου δώσει τηλεοπτικά έναν λούτσο».

«Γεια! Φέυγω, κάτι έχει συμβεί και δεν…» είπε ο σεφ και αποχώρησε.

Masterchef 5: Ανούς, Τζιοβάνι και Ιωάννης υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Μαρίνα κέρδισε το σημερινό τεστ δημιουργικότητας του MasterChef και ένα από τα πλεονεκτήματά της - αφού την έβρισε ο Ιωάννης- ήταν να αποφασίσει με ποιο από τα είδη ψαριών θα μαγειρέψει ο κάθε παίκτης όσο η ίδια θα παρακολουθούσε ασφαλής από τον εξώστη!

Παρά τη φαινομενική ευκολία τα πράγματα δεν πήγαν κατ΄ευχήν και η πίεση σε συνδυασμό με τις αστοχίες έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τα καλύτερα σχόλια τα άκουσε ο Αλέξανδρος που αναδείχθηκε και ο νικητής της δοκιμασίας μετά τη σύσκεψη των κριτών.

Στο τέλος, στον «τάκο» βγήκαν η Ανούς, ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης που θα κονταροχτυπηθούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share