Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Αποχώρησε η Λία - Έφυγε με το κεφάλι ψηλά

Πριν αφήσει το σπίτι... τους είπε κι ένα τραγούδι

27 Απριλίου 2021 00:13
MasterChef 5: Αποχώρησε η Λία - Έφυγε με το κεφάλι ψηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία πολύ δύσκολη μαγειρική δοκιμασία μπήκαν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Παύλος και η Λία, οι δύο παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ήττα της Μπλε ομάδας στην ομαδική δοκιμασία.

Η Λία κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ενοχλήθηκε πολύ από τον Διονύση και τη στάση που είχε στον εξώστη.

MasterChef 5: Έφυγε από το παιχνίδι η Λία

«Υπήρχε μία τυπική σχέση από την στιγμή που πήρε το 60λεπτο βρίζει μέσα στο σπίτι, ευτυχώς έχω πολύ υπομονή. Δεν μου έχει ξανά συμβεί ποτέ να θέλω να μιλήσω τόσο άσχημα, όσο μου έρχεται αυτή τη στιγμή. Δεν έχει πει καλή κουβέντα για κανέναν, ούτε για την Ανούς.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα ανεκδιήγητα νεύρα του. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κακία. Κάνει μαγκιές στον Τζαμαλή που δε μιλάει. Γιατί δε τις κάνει στον Ιωάννη ή τον Στέφανο; Όλοι βάζουμε λόγια στο στόμα του Διονύση. Όλοι μας γιατί είμαστε τόσο κακοί! Εμένα κάθεται και με κράζει όταν πιστεύει ότι κοιμάμαι. Πίσω από την πλάτη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λία.

Τελικά η προσπάθειά της δεν ήταν αρκετά καλή. Έτσι, αποφάσισε να μην παρουσιάσει πιάτο από το να παρουσιάσει μία ημιτελή προσπάθεια.

MasterChef spoiler: Οριστικό - Αυτός είναι ο νικητής του διαγωνισμού

Το MasterChef 5 φτάνει προς το τέλος του, με την αγωνία να κορυφώνεται κι εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δύο παίκτες, που περνούν στον τελικό, καθώς και το ποιος παίρνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τα spoiler που κυκλοφορούν στα sites είναι πολλά και τα ονόματα για την πεντάδα διαφορετικά. Ωστόσο, δυο είναι εκείνα που ακούγονται πως πάνε στον τελικό. Αυτά είναι του Διονύση και της Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο Twitter.

MasterChef spoiler: Αυτός παίρνει το μεγάλο έπαθλο

Και οι δυο παίκτες έχουν απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο Διονύσης για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει και η Μαργαρίτα για την καλή της συμπεριφορά. Ενώ και οι δυο είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Ωστόσο, ένας θα είναι ο νικητής και σύμφωνα με το spoiler είναι η Μαργαρίτα, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το MasterChef 5.

MasterChef Μαργαρίτα νικήτρια

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share