Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Δύο φίλοι αντίπαλοι - Υποψήφιοι για αποχώρηση Λία και Παύλος

Αντιμέτωποι για τη 10άδα

26 Απριλίου 2021 22:23
MasterChef 5: Δύο φίλοι αντίπαλοι - Υποψήφιοι για αποχώρηση Λία και Παύλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, οι παίκτες της Μπλε ομάδας που έχασε στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία, ψήφισαν μεταξύ τους και ανέδειξαν τη Λία Μακροστέργιου ως τη δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία θα μαγειρέψει μαζί με τον Παύλο που αναδείχθηκε στην προηγούμενη δοκιμασία.

H Λία στεναχωρήθηκε πολύ με το αποτέλεσμα και μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και τη δική της κριτική μιλώντας αργότερα στην κάμερα.

MasterChef 5: Έτσι βρέθηκαν αντιμέτωποι Λία και Παύλος

«Ο εξώστης είναι κάπως σήμερα τον βλέπεις… Είναι εκεί δυο-τρία κοράκια εκεί τα βλέπεις το ένα δίπλα στο άλλο! Ο Αλέξανδρος ντεμί, κάπου εκεί στη μέση… Ο Σκορδάκης είναι "δεν ξέρω κατά που να κάνω". Η Μαργαρίτα "τι κάνω εδώ με όλους αυτούς;". Πιστεύω προτιμούσε να είναι κάτω να ψηφίζει», είπε αρχικά η Λία και συνέχισε:

«Εδώ πέρα αυτό που έχω καταλάβει είναι ένας μικρόκοσμος αυτό το σπίτι, αυτό το παιχνίδι. Όπως συμβαίνει έξω στη ζωή, όπου όλα είναι μπούμερανγκ, όλα επιστρέφονται έτσι συμβαίνει κι εδώ, το έχουμε δει... όταν σκάβεις έναν λάκκο θα πέσεις πρώτος μέσα!».

Ο Παύλος ψήφισε τον φίλο του, Παναγιώτη, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να λυγίσει... Τελικά με τρεις ψήφους, ο Παύλος ήταν εκείνος που έπρεπε να μονομαχήσει μαγειρικά με την Λία Μακροστέργιου.

MasterChef spoiler: Οριστικό - Αυτός είναι ο νικητής του διαγωνισμού

Το MasterChef 5 φτάνει προς το τέλος του, με την αγωνία να κορυφώνεται κι εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δύο παίκτες, που περνούν στον τελικό, καθώς και το ποιος παίρνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τα spoiler που κυκλοφορούν στα sites είναι πολλά και τα ονόματα για την πεντάδα διαφορετικά. Ωστόσο, δυο είναι εκείνα που ακούγονται πως πάνε στον τελικό. Αυτά είναι του Διονύση και της Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο Twitter.

MasterChef spoiler: Αυτός παίρνει το μεγάλο έπαθλο

Και οι δυο παίκτες έχουν απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο Διονύσης για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει και η Μαργαρίτα για την καλή της συμπεριφορά. Ενώ και οι δυο είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Ωστόσο, ένας θα είναι ο νικητής και σύμφωνα με το spoiler είναι η Μαργαρίτα, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το MasterChef 5.

MasterChef Μαργαρίτα νικήτρια

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share