Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 5 trailer 26/4: Μάχη ανάμεσα στους παίκτες - Η δοκιμασία που θα τους δυσκολέψει (Video)

Το πιάτο που θα τους δυσκολέψει αρκετά

26 Απριλίου 2021 10:13
MasterChef 5 trailer 26/4: Μάχη ανάμεσα στους παίκτες - Η δοκιμασία που θα τους δυσκολέψει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5 trailer 26/4: Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει σήμερα 26/4, Δευτέρα και στο παιχνίδι θα δούμε πολλές αλλαγές τόσο στην προβολή του λόγω Πάσχα όσο και στο καταιγιστικό επεισόδιο. Η μπλε ήταν η ομάδα που δεν τα κατάφερε στην διάσημη ομαδική δοκιμασία του τοίχου και αυτή που αναγκάζεται πλέον να χάσει έναν παίκτη από τη συνέχεια του διαγωνισμού.

Αντίθετα όποιος αποδεικνυόταν ο πιο αργός θα ήταν αυτόματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με την Λια να κερδίζει στο νήμα τον Παύλο που θα αναγκαστεί στο επεισόδιο της Δευτέρας να βάλει την μαύρη ποδιά. Φυσικά, δεν θα είναι μόνος του μιας και οι συμπαίκτες του καλούνται να υποδείξουν μέσω μιας φορτισμένης ψηφοφορίας τον παίκτη που θα σταθεί δίπλα του και θα παλέψουν για την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef.

Η δοκιμασία αποχώρησης για τους δύο παίκτες αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη μέσα από ένα μαγειρικό ταξίδι στην Ελλάδα που θα τους ταξιδέψει ο καλεσμένος, το πιάτο του οποίου και θα πρέπει να αντιγράψουν πιστά. Ωστόσο δείτε το λάθος που πρόδωσε τους δύο φιναλίστ του MasterChef.

MasterChef 5 Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί το Σάββατο - Διέρρευσε το όνομα!

Masterchef: Η αγωνία στο ριάλιτι μαγειρικής κορυφώνεται και πλέον φτάνουμε στη 10αδα. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share