Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

MasterChef 5: Αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση με τον Ιωάννη η Μαρία - «Από την αρχή η δυο μας...»

Τα είπε όλα!

21 Απριλίου 2021 17:19
MasterChef 5: Αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση με τον Ιωάννη η Μαρία - «Από την αρχή η δυο μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις αναφορικά με τη σχέση της με τον Ιωάννη έκανε η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Ο Ιωάννης από τη μεριά του ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και τη Μαρία μπροστά στις κάμερες, ωστόσο η νεαρή διαγωνιζόμενη φάνηκε να έχει διαφορετική οπτική στην υπόθεση, μιλώντας και για τη σχέση της με τη Μαργαρίτα.

MasterChef 5: Οι δηλώσεις της Μαρίας Λαζαρίδου

«Ο Ιωάννης ξέρει τι σχέση έχουμε και το τι αισθάνομαι. Η σχέση μας είναι φιλική και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός.

Στην αρχή με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης όχι με λόγια. Αυτό που με ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι δημιουργήθηκε όλο αυτό από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γυρίσω και να το πω. Η σχέση μου με τη Μαρίνα ήταν ουδέτερη, δεν είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα, ούτε αντιπάθεια υπάρχει από τη δικιά μου πλευρά. Όταν βγήκα έξω και είδα όλα αυτά που έχει πει για μένα, απόρησα, που τα σκέφτεται και για ποιο λόγο να κάτσει να πει αυτά τα πράγματα. Δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψή της, με ενοχλούν τα ψέματα, γιατί να λες ψέματα;

Ήθελα να πάω πολύ μπροστά στο παιχνίδι. Δεν περίμενα να φύγω, φυσικά αφού μαγείρεψα κατάλαβα πως ήρθε η ώρα μου. Δεν περίμενα αρκετά πράγματα από αυτά που είδα, παρόλα αυτά αισθάνομαι πολύ καλά.

Φυσικά και υπάρχει η φιλική σχέση με τη Μαργαρίτα. Και είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Φυσικά μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν εντάσεις, όχι μόνο ανάμεσα σε εμένα και τη Μαργαρίτα αλλά γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντα στο τέλος της ημέρας καθόμασταν στο δωματιάκι μας και κάναμε το συμβούλιό μας.

Όταν εγώ ξεκίνησα να κάνω παρέα με τη Μαργαρίτα, δεν γνώριζα ούτε το ταλέντο της, ούτε πόσο δημοφιλής είναι στον κόσμο. Μετά την επιστροφή της υπήρξε μία ένταση ανάμεσά μας, γιατί έκατσε περισσότερο πάνω από τον Στέφανο αλλά μετά με προσέγγισε και το λύσαμε.

Δεν με ενόχλησε το ότι ήρθαν οι παλιοί παίκτες αλλά το ότι έπρεπε να μπω στη διαδικασία να παλέψω για τη θέση μου. Όσο για τη δήλωση του Τζιοβάνι, την είδα μόλις βγήκα από το παιχνίδι και εντυπωσιάστηκα. Δεν το περίμενα, εμένα δεν μου είχε δείξει ποτέ κάτι τέτοιο. Γιατί δεν το εκδήλωσε εκείνη τη στιγμή; Ήταν πολύ κακοπροαίρετο σχόλιο και εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Εγώ είχα μιλήσει με τη Μαργαρίτα και μου είχε πει πως θέλει να είναι αρχηγός και το είχε πει και στον Στέφανο».

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share