Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

MasterChef 5: Έκανε την «κωλοτούμπα» της χρονιάς ο Διονύσης - Φοβήθηκε την... παντόφλα κι έσωσε την Ανούς

Κέρδισε την κάρτα ασυλίας πρώτη φορά και αμέσως την έδωσε

20 Απριλίου 2021 21:41
MasterChef 5: Έκανε την «κωλοτούμπα» της χρονιάς ο Διονύσης - Φοβήθηκε την... παντόφλα κι έσωσε την Ανούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δικαιώθηκε στο MasterChef ο Διονύσης, με τον ίδιο να καταφέρνει για πρώτη φορά στην πορεία του στο διαγωνισμό να πάρει το τεστ δημιουργικότητας, παίρνοντας φυσικά μαζί και την κάρτα ασυλίας.

Οι παίκτες, μετά το τέλος του Mystery Box, έπρεπε στο συγκεκριμένο τεστ να δημιουργήσουν τρία πιάτα σε μια κουταλιά (ορεκτικό, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο), με τους κριτές να δοκιμάζουν αρκετές καλές προσπάθειες, αλλά να ξεχωρίζουν δύο εξ αυτών.

Ο Διονύσης και ο Νίκος βρέθηκαν μπροστά τους κι εκείνος, που επικράτησε, ήταν ο πρώτος, με αποτέλεσμα να πάρει την κάρτα και να έχει, λογικά, πρώτος το δικαίωμα επιλογής στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

MasterChef 5: Άλλα δήλωσε ο Διονύσης, άλλα έκανε κι έσωσε την Ανούς

Στη συνέχεια υπήρξε ανατροπή, με τον Διονύση να διαλέγει να κάνει άμεσα χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώζει την Ανούς, ώστε να μη μαγειρέψει για την αποχώρηση.

Ο ίδιος πήρε την κάρτα χάρη στην επικράτησή του, αλλά την ίδια στιγμή υπήρξαν και κακές προσπάθειες.

Οι χειρότερες από όλες ανήκαν στον Αλέξανδρο, τη Μαρία και την Ανούς. Ο Διονύσης, παρότι προηγουμένως είπε πως δε θα κάνει χρήση της κάρτας, τελικά την έδωσε στην Ανούς και στη θέση της ήρθε ο Παύλος, που ήταν ο επόμενος επιλαχών για τη δοκιμασία.

Spoiler για MasterChef: Ηχηρή αποχώρηση, σήμερα πάει σπίτι - Αυτή είναι η τελική 5αδα!

MasterChef: Είναι οριστικό και απογοητευτικό. Μάλιστα, τις επόμενες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share