Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Masterchef 5- trailer 20/4: Η απαιτητική συνταγή και η αποχώρηση

Ποιος θ' αποχωρήσει απόψε;

20 Απριλίου 2021 09:18
Masterchef 5- trailer 20/4: Η απαιτητική συνταγή και η αποχώρηση

Η πρώτη αποχώρηση του MasterChef μετά τις επιστροφές των παικτών είναι γεγονός.

Απόψε, θα παρακολουθήσουμε ένα δυνατό επεισόδιο με τους τρεις παίκτες προς αποχώρηση να ρίχνονται στη μάχη για την παραμονή τους στο reality μαγειρικής.

Ο σεφ Νίκος Παπαστεργίου, πηγαίνει στο MasterChef μ' ένα δύσκολο πιάτο και όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, οι κριτές δεν φαίνεται να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Δείτε το τρέιλερ:

MasterChef 5: «Καρφιά» Στέφανου στην αποχώρηση για τη Μαρίνα - «Δε σε ξέχασα, απλά αδιαφορώ»

Ο Στέφανος είναι μια από τις πιο έντονες προσωπικότητες, που πέρασαν από το φετινό MasterChef, με τον εν λόγω παίκτη να αποχωρεί από το παιχνίδι στην εβδομάδα των επιστροφών, αλλά να μην ξεχνά να αφήσει το «καρφί» του στη Μαρίνα.

Ο Στέφανος άφησε ένα γράμμα στους άλλοτε συμπαίκτες του και η Μαρία το διάβασε. Σε εκείνο το γράμμα, ο ίδιος αναφέρε ως «αδέλφια» του τον Διονύση και τον Ιωάννη, περιμένοντάς τους για... ποτάρες, όταν βρεθούν εκτός σπιτιού, ενώ ανέφερε πως θέλει η Μαργαρίτα να σηκώσει το έπαθλο.

MasterChef 5: Η «μπηχτή» του Στέφανου για τη Μαρίνα στο γράμμα του

Παράλληλα, επεσήμανε πως επιθυμεί η τετράδα να συμπληρωθεί από τη Μαρία, ενώ εξέφρασε και τη συμπάθεια του σε Λία, Παναγιώτη, Ανούς και Παύλο. Θέλησε, όμως, να αφήσει «μπηχτή» στη Μαρίνα, λέγοντας πως «για όποιον δεν αναφέρω δε σημαίνει πως τον ξέχασα, αλλά ότι αδιαφορώ».

Η Μαρίνα απάντησε σε αυτή την φράση, λέγοντας πως ο Στέφανος ουσιαστικά ασχολήθηκε μαζί της, αλλά εκείνη διαλέγει αντί αυτού να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share