Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5- trailer 19/4: Έρχονται ανατροπές- Τι αλλάζει στο reality;

Tρεις οι υποψήφιοι στο σημερινό επεισόδιο

19 Απριλίου 2021 12:23
MasterChef 5- trailer 19/4: Έρχονται ανατροπές- Τι αλλάζει στο reality;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται οι ανατροπές και οι εξελίξεις στο MasterChef 5, ενώ ο πήχης έχει ανέβει για τους διαγωνιζόμενους και οι κριτές έχουν περισσότερες απαιτήσεις.

Η επιστροφή παλιών παικτών έχει αλλάξει τις ισορροπίες τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στην κουζίνα, αφού οι περισσότερες συζητήσεις ήταν γύρω από την επιστροφή των παικτών. Πριν λίγες ημέρες είδαμε 10 παίκτες να μπαίνουν ξανά στη κουζίνα ίου «MasterChef» και να μαγειρεύουν με όλη τους την ψυχή, προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο παιχνίδι και στο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Και τα κατάφεραν γεμίζοντας με περισσότερο άγχος τους 8 παίκτες που είχαν μείνει, για το τι θα ακολουθήσει.

Η επόμενη μέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και σκληρή για τους παίκτες. Οι διαδικασίες θα δυσκολεύουν μέρα με τη μέρα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την παραγωγή του διαγωνισμού, οι απαιτήσεις θα αυξηθούν θεαματικά κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη τη παραμονή των παικτών στο project μαγειρικής. Το άγχος και το στρες των επίδοξων σεφ, εννοείται πως θα δημιουργήσει νέες εντάσεις στις παρέες του σπιτιού, ειδικά σε εκείνους της αρχικής 8άδας καθώς είναι κουρασμένοι, περισσότερο απ' όλους.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος επέστρεψε με αφορμή την σημερινή δοκιμασία.

Οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν το πιάτο αντιγραφή του περσινού νικητή για αυτό και ο Σταύρος επέστρεψε για ένα επεισόδιο στο παιχνίδι, με τους Στέφανο και Μαρία να φτιάχνουν το πιάτο του.

Οι σεφ και ο ίδιος φυσικά πιάσανε κουβεντούλα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτά: «Του Σταυρή του έκανες κανένα δωράκι;» με τον περσινό νικητή να αποκαλύπτει: «Ναι, λεφτά».

MasterChef 5: Το δώρο του Βαρθαλίτη στον Σταυρή

Φυσικά, ο κριτής του έδωσε τα συγχαρητήρια του που κράτησε την υπόσχεση του μιας και ο Σταύρος είχε δηλώσει πως αν νικήσει το έπαθλο θα το μοιραστεί με τον Σταυρή.

Συγκεκριμένα, ο Σταυρής είχε αποκαλύψει στο παρελθόν: «Τα χρήματα είναι πρόσκαιρο κέρδος. Αυτό που μένει είναι οι προσωπικές σχέσεις. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα είναι να διατηρήσω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Να μην απογοητεύσω με τις πράξεις μου. Θεωρώ ότι εφόσον με αυτό τον άνθρωπο, που είναι πολύ καλός φίλος μου, φτάσαμε τόσο μακριά σε αυτό το ταξίδι, τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Ηθελα και οι δύο να έχουμε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα με μεγαλύτερη άνεση. Είχαμε συμφωνήσει ότι και στην περίπτωση που κέρδιζε ο Σταυρής θα γινόταν το ίδιο. Από τη στιγμή που πω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τηρήσω τον λόγο μου μέχρι τέλους. Το αληθινό κέρδος δεν είναι τα χρήματα, αλλά να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει και να κάνω δουλειές».

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share