Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Στέφανος - Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα

«Γιατί να είμαι απέναντι στη Μαρία...»

16 Απριλίου 2021 23:58
MasterChef 5: Αποχώρησε ο Στέφανος - Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef έφτασε στο τέλος του, με έναν παίκτη να βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά οριστικά το παιχνίδι.

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, με αυτά τελικά να είναι: Μαρία- Στέφανος, Αντώνης- Νίκος και Κωνσταντίνα Αλέξανδρος, με τις επιλογές να προκαλούν αρκετές αντιδράσεις.

MasterChef 5: Η αποχώρηση του Στέφανου και η απογοήτευση

Η Μαρία με τον Στέφανο κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του περσινού νικητή, Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και καλεσμένος.

Από τους δυο λοιπόν αυτός που έκανε την χειρότερη προσπάθεια ήταν ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος αποχαιρέτησε οριστικά το ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef 5: «Σπαθί» ο Βαρθαλίτης - Κράτησε την υπόσχεση και μοιράστηκε με τον Σταυρή το έπαθλο

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος επέστρεψε με αφορμή την σημερινή δοκιμασία.

Οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν το πιάτο αντιγραφή του περσινού νικητή για αυτό και ο Σταύρος επέστρεψε για ένα επεισόδιο στο παιχνίδι, με τους Στέφανο και Μαρία να φτιάχνουν το πιάτο του.

Οι σεφ και ο ίδιος φυσικά πιάσανε κουβεντούλα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτά: «Του Σταυρή του έκανες κανένα δωράκι;» με τον περσινό νικητή να αποκαλύπτει: «Ναι, λεφτά».

MasterChef 5: Το δώρο του Βαρθαλίτη στον Σταυρή

Φυσικά, ο κριτής του έδωσε τα συγχαρητήρια του που κράτησε την υπόσχεση του μιας και ο Σταύρος είχε δηλώσει πως αν νικήσει το έπαθλο θα το μοιραστεί με τον Σταυρή.

Συγκεκριμένα, ο Σταυρής είχε αποκαλύψει στο παρελθόν: «Τα χρήματα είναι πρόσκαιρο κέρδος. Αυτό που μένει είναι οι προσωπικές σχέσεις. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα είναι να διατηρήσω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Να μην απογοητεύσω με τις πράξεις μου. Θεωρώ ότι εφόσον με αυτό τον άνθρωπο, που είναι πολύ καλός φίλος μου, φτάσαμε τόσο μακριά σε αυτό το ταξίδι, τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Ηθελα και οι δύο να έχουμε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα με μεγαλύτερη άνεση. Είχαμε συμφωνήσει ότι και στην περίπτωση που κέρδιζε ο Σταυρής θα γινόταν το ίδιο. Από τη στιγμή που πω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τηρήσω τον λόγο μου μέχρι τέλους. Το αληθινό κέρδος δεν είναι τα χρήματα, αλλά να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει και να κάνω δουλειές».

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share