Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

MasterChef 5: «Σπαθί» ο Βαρθαλίτης - Κράτησε την υπόσχεση και μοιράστηκε με τον Σταυρή το έπαθλο

Υπέροχη κίνηση από έναν αληθινό μάγκα!

16 Απριλίου 2021 23:30
MasterChef 5: «Σπαθί» ο Βαρθαλίτης - Κράτησε την υπόσχεση και μοιράστηκε με τον Σταυρή το έπαθλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος επέστρεψε με αφορμή την σημερινή δοκιμασία.

Οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν το πιάτο αντιγραφή του περσινού νικητή για αυτό και ο Σταύρος επέστρεψε για ένα επεισόδιο στο παιχνίδι, με τους Στέφανο και Μαρία να φτιάχνουν το πιάτο του.

Οι σεφ και ο ίδιος φυσικά πιάσανε κουβεντούλα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτά: «Του Σταυρή του έκανες κανένα δωράκι;» με τον περσινό νικητή να αποκαλύπτει: «Ναι, λεφτά».

MasterChef 5: Το δώρο του Βαρθαλίτη στον Σταυρή

Φυσικά, ο κριτής του έδωσε τα συγχαρητήρια του που κράτησε την υπόσχεση του μιας και ο Σταύρος είχε δηλώσει πως αν νικήσει το έπαθλο θα το μοιραστεί με τον Σταυρή.

Συγκεκριμένα, ο Σταυρής είχε αποκαλύψει στο παρελθόν: «Τα χρήματα είναι πρόσκαιρο κέρδος. Αυτό που μένει είναι οι προσωπικές σχέσεις. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα είναι να διατηρήσω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Να μην απογοητεύσω με τις πράξεις μου. Θεωρώ ότι εφόσον με αυτό τον άνθρωπο, που είναι πολύ καλός φίλος μου, φτάσαμε τόσο μακριά σε αυτό το ταξίδι, τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Ηθελα και οι δύο να έχουμε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα με μεγαλύτερη άνεση. Είχαμε συμφωνήσει ότι και στην περίπτωση που κέρδιζε ο Σταυρής θα γινόταν το ίδιο. Από τη στιγμή που πω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τηρήσω τον λόγο μου μέχρι τέλους. Το αληθινό κέρδος δεν είναι τα χρήματα, αλλά να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει και να κάνω δουλειές».

Σταύρος Βαρθαλίτης: 7+1 στοιχεία για τη ζωή του

Παρακάτω σου έχουμε αναλυτικά, όλα όσα δεν γνώριζες τον νικητή του μεγάλου τελικού του προηγούμενου MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος έχει καταφέρει να "κλέψει" τις καρδιές των τηλεθεατών από την πρώτη του εμφάνιση στο ριάλιτι.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους παίκτες που ξεκίνησαν δυναμικά από την αρχή του παιχνιδιού. Μπορεί στην οντισιόν του να προκάλεσε αντιδράσεις με την εμφάνισή του, ωστόσο έφτασε στον τελικό. Μαζί του ο Σταυρής Γεωργίου, ο καλός του φίλος ο οποίος τον... Διαβάστε περισσότερα για το νικητή του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share