Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

MasterChef 5: Έξαλλοι όλοι στο πλατό - Έβαλαν επίτηδες να «μονομαχήσουν» Στέφανος και Μαρία

«Ξέσπασαν» και δύο σε δάκρυα

16 Απριλίου 2021 22:48
MasterChef 5: Έξαλλοι όλοι στο πλατό - Έβαλαν επίτηδες να «μονομαχήσουν» Στέφανος και Μαρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μονομαχίες στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef έφερε αρκετές αντιδράσεις, με την Μαρία μάλιστα να ξεσπά σε δάκρυα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αυτή των επιστροφών οι τελευταίο έξι διεκδικούν τις τρεις ποδιές που θα τους οδηγήσουν ξανά στο σπίτι. Ανάμεσά τους όμως είναι και δύο της οκτάδας, η Μαρία και ο Στέφανος.

Η αποψινή διαδικασία λοιπόν είχε να επιλέξουν το ζευγάρι που θα μονομαχήσουν, με τον Αλέξανδρο να διαλέγει την Κωνσταντίνα και ο Νίκος τον Αντώνη, αντί να επιλέξει έναν από τους παλιούς.

MasterChef 5: Νεύρα μετά το ζευγάρωμα Στέφανου-Μαρίας για την αποχώρηση

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μαρία και ο Στέφανος να μονομαχήσουν και ένας από αυτούς να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, μια κίνηση αρκετά άδικη.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε ούτε στα παιδιά αλλά ούτε και στον εξώστη, με τον Ιωάννη, που νωρίτερα ξεκαθάρισε τη σχέση με τη Μαρία, να ξεσπά κατά της επιλογής τους. Η Μαρία εξίσου απογοητευμένη έβαλε τα κλάματα ενώ ο Στέφανος δήλωσε ότι δεν υπάρχει ηθική.

«Είναι πολύ άβολο. Δεν ξέρω αν μπορώ να μαγειρέψω έτσι. Εγώ θα τους βάλω μυαλό; Ποια ηθική; Οι μισοί από εδώ δεν έχουν» είπε χαρακτηριστικά.

MasterChef spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» από το διαγωνισμό

Μια αποχώρηση «βόμβα» έρχεται απόψε (16/4) στο MasterChef, με μια νέα ανατροπή να ετοιμάζεται να προβληθεί στις οθόνες μας.

Οι επίδοξοι σεφ διανύουν μια εβδομάδα όχι και τόσο ευχάριστη, μιας και έχουμε επιστροφές... καταστροφές! Μέχρι στιγμής, οι 3 παίκτες που τους δόθηκε μια ευκαιρία και ξανά μπήκαν στο σπίτι είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

MasterChef 5: Οι παίκτες που αποχωρούν σήμερα (16/4)

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουμε, ο Αλέξανδρος Συνοδινός πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ παραμένει κανονικά η Μαρία Λαζαρίδου.

Ωστόσο, οι τρεις παίκτες που θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν οριστικά το παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Μητρόπουλος αλλά και ο Στέφανος Χίλας.

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share