Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Αποκάλυψαν τα πάντα για τη σχέση τους Γιάννης και Μαρία - «Έχουμε χωρίσει δυστυχώς...»

Τα έβγαλαν μόνοι τους στην φόρα!

16 Απριλίου 2021 21:52
MasterChef 5: Αποκάλυψαν τα πάντα για τη σχέση τους Γιάννης και Μαρία - «Έχουμε χωρίσει δυστυχώς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την μεταξύ τους σχέση μίλησαν στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef η Μαρία και ο Ιωάννης, με τα δύο παιδιά να ξεκαθαρίζουν τις φήμες που κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι.

Οι δύο επίδοξοι σεφ ετοίμαζαν το φαγητό τους και επί την ευκαιρία ο Ιωάννης την ρώτησε τι είχε χάσει τόσο καιρό που έλειπε από το σπίτι, μιας και αυτήν την εβδομάδα επέστρεψε οριστικά στο ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef 5: Απάντησαν για τις φήμες περί σχέσης Ιωάννης και Μαρία

Μέσα σε όλα λοιπόν, έκαναν λόγο για τις φήμες που θέλουν να έχουν σχέση τα δύο παιδιά, με τους ίδιους όμως να τα ξεκαθαρίζουν και να τις διαψεύδουν.

Μάλιστα, η Μαρία δήλωσε πως τις φήμες αυτές τις ξεκίνησε η Μαρίνα, με την πρώτη να φαίνεται ενοχλημένη, μιας και κανένας ισχυρισμός της δεν είναι αληθής, με την τελευταία πάντως να έχει γυρίσει με φόρα.

MasterChef spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» από το διαγωνισμό

Μια αποχώρηση «βόμβα» έρχεται απόψε (16/4) στο MasterChef, με μια νέα ανατροπή να ετοιμάζεται να προβληθεί στις οθόνες μας.

Οι επίδοξοι σεφ διανύουν μια εβδομάδα όχι και τόσο ευχάριστη, μιας και έχουμε επιστροφές... καταστροφές! Μέχρι στιγμής, οι 3 παίκτες που τους δόθηκε μια ευκαιρία και ξανά μπήκαν στο σπίτι είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

MasterChef 5: Οι παίκτες που αποχωρούν σήμερα (16/4)

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουμε, ο Αλέξανδρος Συνοδινός πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ παραμένει κανονικά η Μαρία Λαζαρίδου.

Ωστόσο, οι τρεις παίκτες που θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν οριστικά το παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Μητρόπουλος αλλά και ο Στέφανος Χίλας.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share