Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» από το διαγωνισμό

Ποιοι είναι οι τρεις που αποχαιρετούν οριστικά;

16 Απριλίου 2021 19:39
MasterChef spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» από το διαγωνισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποχώρηση «βόμβα» έρχεται απόψε (16/4) στο MasterChef, με μια νέα ανατροπή να ετοιμάζεται να προβληθεί στις οθόνες μας.

Οι επίδοξοι σεφ διανύουν μια εβδομάδα όχι και τόσο ευχάριστη, μιας και έχουμε επιστροφές... καταστροφές! Μέχρι στιγμής, οι 3 παίκτες που τους δόθηκε μια ευκαιρία και ξανά μπήκαν στο σπίτι είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

MasterChef 5: Οι παίκτες που αποχωρούν σήμερα (16/4)

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουμε, ο Αλέξανδρος Συνοδινός πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ παραμένει κανονικά η Μαρία Λαζαρίδου.

Ωστόσο, οι τρεις παίκτες που θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν οριστικά το παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Μητρόπουλος αλλά και ο Στέφανος Χίλας.

Αηδία στο MasterChef: Σκότωσαν και μαγείρεψαν ζωντανή σμέρνα!

Η πρεμιέρα του MasterChef της Ισπανίας είναι σίγουρο, ότι δε θα ξεχαστεί από κανέναν, αφού οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν το γεγονός, ότι μια ολοζώντανη σμέρνα επέπλεε μπροστά τους, καλούμενοι να τη σκοτώσουν και να τη μαγειρέψουν.

Οι έξι παίκτες που έχασαν στην ομαδική δοκιμασία έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν σήκωσαν τα κουτιά τους. «Αναπνέει αυτό», «μας κάνετε πλάκα, έτσι;», «αυτό παραπάει» άρχισαν να φωνάζουν. Μία διαγωνιζόμενη μάλιστα, μη μπορώντας να αντέξει την εικόνα της ζωντανής σμέρνας, έφτασε στο σημείο να βάλει και τα κλάματα.

MasterChef: Αν αντέχετε δείτε βήμα-βήμα πώς σκοτώνετε και μαγειρεύετε μια σμέρνα

Ωστόσο, αυτό ήταν απλά η αρχή καθώς στη συνέχεια ο σεφ Pepe Solla τους έδειξε βήμα βήμα πως θα σκοτώσουν την σμέρνα για να την μαγειρέψουν μέσα στο αίμα της.

«Ο σκοπός είναι να της χαρίσουμε έναν γρήγορο θάνατο. Θα την πιάσετε λίγο κάτω από το κεφάλι, θα τη βάλετε γρήγορα σε βραστό νερό και έπειτα σε κρύο. Μετά, θα κόψετε το κεφάλι της σε ένα μπολ γεμάτο με κρασί και θα αφήσετε όλο το αίμα να στάξει μέσα», τους είπε ο έμπειρος σεφ.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share