Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - highlights 13/4: Τα "καρφιά" του Ιωάννη για την επιστροφή της Μαρίνας (Video)

Όλα όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι μαγειρικής του Star

14 Απριλίου 2021 08:43
MasterChef 5 - highlights 13/4: Τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός φαίνεται πως έγινε στο αγαπημένο ριάλιτι του Star, MasterChef, καθώς είδαμε τον Ιωάννη να πετάει απίστευτα "καρφιά" για την επιστροφή της Μαρίνας στο παιχνίδι. Ωστόσο ο επίδοξος σεφ την χαρακτήρισε «κότα», «τρολλάροντας την» για ένα ντύσιμο που είχε κάνει παλιότερα με πούπουλα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως έπρεπε να το ξανά φορέσει το ρούχο σήμερα, αλλά με κόκκινα ρούχα.

Αυτά είναι τα highlights 13/4 του MasterChef 5

Ενοχλημένη η Λία με την Μαρίνα - «Δεν την θέλω να μπει στο σπίτι»

Δυσαρεστημένη και ενοχλημένη φαίνεται να είναι η Λία με όλο το θέμα των επιστροφών, με την ίδια να εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία της να μείνει εκτός η Μαρίνα.

Η Μαργαρίτα ήταν η μοναδική που πήρε στο επεισόδιο της Δευτέρας την λευκή ποδιά και ταυτόχρονα το εισιτήριο για την επιστροφή της στο σπίτι. Έτσι, οι υπόλοιποι έξι πρόκειται στο σημερινό επεισόδιο να διαλέξουν τους αντιπάλους τους και να τους προκαλέσουν σε μαγειρική μονομαχία.

Αφού μπήκαν στην κουζίνα, παλιοί και καινούργιοι, η Λία δήλωσε στην κάμερα πως δεν επιθυμεί καθόλου να μπει ξανά στο σπίτι η Μαρίνα και πως είναι πολύ καλά χωρίς αυτήν.

Ιωάννης: «Η Μαρίνα είναι κότα που διάλεξε την Μαρία»

Με φόρα φαίνεται να επέστρεψε ο Ιωάννης, με τον ίδιο λίγο πριν διαλέξει τον αντίπαλο που θα μονομαχήσει, να ρίχνει τα «καρφιά» του στην Μαρίνα.

Οι 6 πρώην παίκτες κλήθηκαν να διαλέξουν τους αντιπάλους του και να τους προκαλέσουν σε μια σημαντική μαγειρική μονομαχία. Η Μαρίνα λοιπόν διάλεξε την Μαρία, κάτι που προκάλεσε τους έντονους σχολιασμούς του Ιωάννη.

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος σεφ την χαρακτήρισε «κότα» και πως έπρεπε να διαλέξει τον Διονύσιο και όχι την Μαρία, ενώ μάλιστα την «τρόλλαρε» για ένα ντύσιμο που είχε κάνει παλιότερα με πούπουλα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως έπρεπε να το ξανά φορέσει το ρούχο σήμερα, αλλά με κόκκινα ρούχα, μιας και είναι.. κότα!

Ιωάννης: «Ο Τζαμάλ είναι για πάρα πολλά χαστούκια»

Σε απίστευτα «καρφιά» προχώρησε ο Ιωάννης, ο οποίος έβγαλε το φτυάρι και έθαψε όλους τους συμπαίκτες του!

Αφότου διάλεξε να μονομαχήσει με τον Στέφανο, με τον οποίο στα πρώτα επεισόδια ήταν από δυο χωριά χωριάτες, ξαφνικά έγιναν φίλοι και μάλιστα δήλωσε πως αν φύγει, τουλάχιστον να φύγει από έναν δυνατό παίκτη, κράζοντας την ίδια στιγμή τον Διονύση, τον υποτιθέμενο φίλο του.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος «στόλισε» κανονικότατα τον Τζαμάλ, δηλώνοντας πως είναι για πολλά χαστούκια, την Λία πως κλαίγεται σε κάθε δοκιμασία, τον Παύλο πως κράζει τους πάντες και φυσικά την Μαρίνα, που σπέρνει την διχόνοια στο σπίτι!

Μαργαρίτα για Κωνσταντίνα: «Ποιον Τζιοβάννη μωρή;»

Σε γέλια ξέσπασε η Μαργαρίτα, με αφορμή τον αντίπαλο που ήθελε να διαλέξει η Κωνσταντίνα να μονομαχήσουν.

Οι έξι πρώην παίκτες κλήθηκαν να προκαλέσουν σε μαγειρική μονομαχία οποιονδήποτε παλιό συμπαίκτη τους ήθελαν, με το δίλλημα της Κωνσταντίνας ωστόσο να προκαλεί αντιδράσεις.

Η ίδια δήλωσε στην κριτική επιτροπή πως ήθελε μερικά λεπτά να σκεφτεί, καθώς βρισκόταν ανάμεσα στον Τζιοβάνι και στον Παύλο, με τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε γέλια.

Αμέσως μετά, η Μαργαρίτα -που έχει επιστρέψει στο παιχνίδι- δήλωσε στην κάμερα πως ήταν αστείο που ήθελε να διαλέξει τον Τζιοβάνι, μιας και ο συγκεκριμένος είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού παιχνιδιού.

Η Μαρίνα ξαναμπήκε στον διαγωνισμό!

Επιστροφές είχαμε στο Masterchef, με τους κριτές να δοκιμάζουν έξι πιάτα για να αποφασίσουν ποιοι θα ξαναμπούν στον διαγωνισμό και ποιοι θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία. Ο Παναγιώτης, η Λία και η Μαρία κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη θέση τους κόντρα στον Αλέξανδρο, τον Νίκο και τη Μαρίνα.

Η Λία και ο Νίκος κρίθηκαν πρώτοι αλλά η παίκτρια δεν είχε άγχος αφού ο συμπαίκτης της δεν τα πήγε καλά με τα 13 υλικά που έβαλε στο καλάθι της και για τους δύο και με χρόνο μία ώρα για να μαγειρέψουν.

«Βρήκα το χέρι σου, τη νοστιμιά σου και τον τρόπο που μαγειρεύεις» της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και της έδωσε το εισιτήριο να ξαναμπεί στο σπίτι και τον διαγωνισμό ενώ ο Νίκος Σκορδάκης θα ξαναμαγειρέψει για δεύτερη φορά.

Η Μαρίνα αποκάλυψε πως είναι "ταμπελαρισμένη" κακιά

Στο Masterchef είχαμε τις επιστροφές των παλιών παικτών, με τους κριτές να δοκιμάζουν έξι πιάτα για να αποφασίσουν ποιοι θα ξαναμπουν στον διαγωνισμό και ποιοι θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία. Η Μαρίνα ήταν μία από τις παίκτριες που επέστρεψε στο παιχνίδι και όχι μόνο δείχνει να μην προβληματίστηκε από το κύμα απέχθειας των social media, αντίθετα μάλλον το απολαμβάνει.

Μπαίνοντας ξανά στο σπίτι, πήγε κατευθείαν στο δωμάτιό της και οι πρώτες κουβέντες που φαίνεται ότι έκανε ήταν με τον Παύλο και τον Τζαμάλ. Οι παίκτες φάνηκαν να αδημονούν να μάθουν νέα απ’ έξω, αντ’ αυτού η Μαρίνα τους είπε πώς βλέπει ο κόσμος εκείνην και πως έχει «ταμπελαριστεί» επίσημα ως η κακιά του παιχνιδιού, κάτι που είναι άδικο.

«Ωραία είναι έξω αλλά πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Θα μου κάνουν bullying; Μην τους κάνω εγώ! Έχω και επισήμως ταμπελαριστεί ως κακιά. Θέλετε να μου πείτε ποιον ενόχλησα όλον αυτόν τον καιρό;» είπε στους συμπαίκτες της.

«Είμαι ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει από πολλές πλευρές το bullying και στο σχολείο και στη δουλειά μου και δε θα κάτσω να τσακωθώ μαζί τους. Θα πάω να μιλήσω μαζί τους και να λύσω αυτή την κατάσταση για να καταλάβω για ποιον λόγο τα έχουν πει όλα αυτά. Ο Παύλος και ο Τζαμαλής δεν έχουν αλλάξει. Ίδιοι έχουν μείνει απλώς έχουν γίνει πιο επιφυλακτικοί» είπε η Μαρίνα στο κιού.

 

Ροή ειδήσεων

Share