Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Ο Πετρετζίκης αποκάλυψε ποια παίκτρια υποστηρίζει

και το Twitter συμφώνησε μαζί του

13 Απριλίου 2021 11:35
MasterChef 5: Ο Πετρετζίκης αποκάλυψε ποια παίκτρια υποστηρίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να μην τον κάλεσαν να συμμετάσχει στο τρέιλερ του φετινού MasterChef, αλλά ο Άκης Πετρετζίκης παρακολουθεί το reality μαγειρικής και μάλιστα στηρίζει και με το παραπάνω μια παίκτρια.

Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef είδαμε πρώην παίκτες ν' αγωνίζονται για την επιστροφή τους στην κουζίνα του reality.

Οι κριτές αγκάλιασαν την Μαργαρίτα που επέστρεψε στο MasterChef

Η μάχη για το εισιτήριο της επιστροφής ήταν δύσκολη, με την Μαργαρίτα, την Μαρίνα και τον Αλέξανδρο να έχουν τα τρία καλύτερα πιάτα.

Σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, ο Άκης Πετρετζίκης στήριξε δημόσια την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία αν και φαβορί, αποχώρησε στις 10 Απριλίου.

Να σας θυμίσουμε πώς η Μαργαρίτα ήταν εκείνη που κέρδισε 10.000 στο Silver Award, αλλά το λάθος που έκανε στη παρασκευή του γλυκού της κόστισε την παραμονή της στο reality.

Όταν όμως της δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει στην κουζίνα και να διεκδικήσει την επιστροφή της στο MasterChef, εκείνη το έκανε και με το παραπάνω. Παράλληλα, διαβάστε τα «καρφιά» της Μαρίνας για την επιστροφή της Μαργαρίτας.

Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης έγραψε «Ο λαός απαιτεί, Μαργαρίτα entry free» και το Twitter συμφώνησε μαζί του.

Το μήνυμα του Πετρετζίκη για την Μαργαρίτα του MasterChef

Η Μαργαρίτα ένιωσε δικαιωμένη με το αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε: «Ευχαριστώ όσους με στηρίζουν, την οικογένεια, τους φίλους, τον Χρηστάκο μου και ελπίζω να φτάσω να πάρω το έπαθλο».

 

Ροή ειδήσεων

Share