Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Γύρισε με «μπηχτές» η Μαρίνα - «Θα τα πούμε με μερικούς...»

Έχει έρθει αποφασισμένη!

12 Απριλίου 2021 21:59
MasterChef 5: Γύρισε με «μπηχτές» η Μαρίνα - «Θα τα πούμε με μερικούς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επέστρεψαν δυναμικά στην κουζίνα του Masterchef σχεδόν όλοι οι πρώην διαγωνιζόμενοι, με την Μαρίνα να προειδοποιεί τους συμπαίκτες της για το τι πρόκειται να γίνει, αν καταφέρει και μπει στο σπίτι, σε μια δοκιμασία όπου δεν έχουν γυρίσει όλοι.

Η Μαρίνα ήταν πράγματι μια παίκτρια όχι και τόσο αγαπητή, ούτε από τους συμπαίκτες της αλλά ούτε και από τους τηλεθεατές, με την εμφάνιση της στο αποψινό παιχνίδι να δυσαρεστεί μερικούς, κυρίως τον Στέφανο.

MasterChef 5: Η Μαρίνα γύρισε... με φόρα

Η ίδια ωστόσο φαίνεται να γύρισε με φόρα, με τις δηλώσεις της στην κάμερα μάλιστα να προκαλούν αρκετά! Συγκεκριμένα, η Μαρίνα ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν τυχόν καταφέρνει και μπει στο σπίτι, θα πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις με μερικούς, οι οποίοι την έθιξαν και την προσέβαλαν.

Μέσα σε όλα, ανέφερε πως το χιούμορ και ο χαβαλές της παρεξηγήθηκε πολλές φορές και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να καταλάβουν πότε κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά.

MasterChef 5 - διαρροή: Επιστρέφει η Μαρίνα Ντεμολλάι!

Σα... βόμβα έσκασε η είδηση, ότι η Μαρίνα, η οποία αποχώρησε πριν λίγες ημέρες, επιστρέψει ξανά στο MasterChef!

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη", αποκαλύφθηκε πως πρόκειται να επιστρέψει η Μαρίνα στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αρσίτσας σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του, ανέφερε πως τρεις παίκτες -που έχουν αποχωρήσει- πρόκειται να ξανά μπουν μέσα. Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πρώτα μερικές δοκιμασίες.

Έτσι, η Μαρίνα θα κερδίσει σε μια από αυτές τις δοκιμασίες με αποτέλεσμα να πάρει αυτόματα το εισιτήριο της επιστροφής! Αυτή η εξέλιξη σίγουρα θα απογοητεύσει πολλούς.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share