Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

MasterChef 5 - διαρροή: Επιστρέφει στο ριάλιτι μαγειρικής η Μαργαρίτα;

Ανατροπή!

12 Απριλίου 2021 13:23
MasterChef 5 - διαρροή: Επιστρέφει στο ριάλιτι μαγειρικής η Μαργαρίτα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα μετά τη δοκιμασία αποχώρησης του Σαββάτου 10/04, έφυγε από το ριάλιτι μαγειρικής, διότι είχε το πιο αδύναμο πιάτο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει η ανατροπή και θα επιστρέψει στο διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, σήμερα 12/4, όπως είδαμε και στο trailer, οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα μπουν ξανά στις κουζίνες του ριάλιτι μαγειρικής και θα πρέπει να βγάλουν εις πέρας μια δοκιμασία με σκοπό την επιστροφή τους στο MasterChef.

Έτσι, ένας από τους παίκτες που θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα, θα είναι η Μαργαρίτα η οποία θα γυρίσει και πάλι στο MasterChef 5.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επιστρέφει ο Ιωάννης Αυλωνίτης στο MasterChef

Χαμός αναμένεται να γίνει στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Τα πάνω - κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ειδικότερα, το Σάββατο 03/04 ο Ιωάννης δεν κατάφερα να εντυπωσιάσει του κριτές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή "Πάμε Δανάη", όταν το παιχνίδι φτάσει στην 9αδα - 10αδα, θα επιστρέψουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει.

MasterChef Ιωάννης

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό, ότι θα επιστρέψουν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Έτσι ο τρίτος παίκτης που θα γυρίσει στο διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Ιωάννης, ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στο στόχο του. Αυτό που θέλει είναι να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share