Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5 - trailer (12/04): Ποιοι παίκτες μπαίνουν ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής; "Χαμός" απόψε!

Τα πάνω - κάτω!

12 Απριλίου 2021 11:20
MasterChef 5 - trailer (12/04): Ποιοι παίκτες μπαίνουν ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (12/04) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς κάποιοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το διαγωνισμό, θα επιστρέψουν με σκοπό να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο σπίτι.

Συγκεκριμέμα, όπως είδαμε και στο trailer, όσοι έχουν αποχωρήσει μέχρι και σήμερα θα μπουν στην κουζίνα του ριάλιτι για να βγάλουν εις πέρας μια δοκιμασία με σκοπό την επιστροφή τους.

Τέλος, οι τρεις αγαπημένοι κριτές θα έρθουν σε δύσκολη θέση, αφού, εκτός από τις αδύναμες προσπάθειες, θα δοκιμάσουν και νόστιμα πιάτα από τα οποία, θα πρέπει να επιλέξουν τα πιο δυνατά. Ποιοι παίκτες θα κερδίσουν πάλι την ποδιά; Το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ένα όνομα που θα μπει.

Δείτε το trailer:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαργαρίτα πριν αποχωρήσει από το MasterChef

H μπλε ομάδα, μετά τη δοκιμασία, άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια από τους κριτές, ενώ η Μαργαρίτα έδειχνε καταβεβλημένη με τα όσα λέγονται. Μάλιστα, τη στεναχώρησε ιδιαίτερα το γεγονός πως η ομάδα της δεν την υποστήριξε όσο θα ήθελε.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, μάλιστα, μίλησε αρνητικά για το πιάτο του Στέφανου μπροστά στους κριτές παρόλο που βρίσκονται στην ίδια ομάδα, λέγοντας πως: "Είναι καλό αλλά όχι για το MasterChef".

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

 

Ροή ειδήσεων

Share