Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Masterchef 5: Η καταγγελία της Λίας & η ανακοίνωση-ανατροπή της Μαργαρίτας (Video)

Χαμός στο διαγωνισμό μαγειρικής

9 Απριλίου 2021 23:19
Masterchef 5: Η καταγγελία της Λίας & η ανακοίνωση-ανατροπή της Μαργαρίτας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Masterchef 5: Σε μια «καταγγελία» προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής η Λία, λίγο πριν την ανακοίνωση της νικητήριας ομάδας. Ενώ, νεύρα είχαν δείξει στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef ο Διονύσης, ο οποίος έδειξε ηγετικές τάσεις, αλλά η ομάδα του δεν τις ασπάστηκε ιδιαίτερα, καθώς φάνηκε να μην τον επιθυμεί για αρχηγό της.

Μπλε και Κόκκινοι στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή προκειμένου να συζητήσουν τα θετικά και τα αρνητικά από τα πιάτα που ετοίμασαν στην ομαδική δοκιμασία του προηγούμενου επεισοδίου.

Η Λία, η αρχηγός των Κόκκινων, κάποια στιγμή στο συμβούλιο, πήρε τον λόγο και είπε αναφερόμενη στην Μαργαρίτα, την αρχηγό της Μπλε ομάδας: «Συγγνώμη αλλά έχω να κάνω μια καταγγελία και είναι σοβαρή».

Αμέσως μετά, αποκάλυψε πως πριν την δοκιμασία η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να πιεί το δικό της ποτήρι με σαμπάνια, με τη Λία να δέχεται με την προϋπόθεση όμως να χρησιμοποιήσει σε ένα από τα πιάτα της τουρσί.

Αυτό δεν έγινε ποτέ από τη Μαργαρίτα και η Λία ήθελε να το αναφέρει και να το «καταγγείλει» δηλώνοντας ότι αυτό που έκανε η Μαργαρίτα ήταν ανέντιμο, φυσικά όμως με χιούμορ.

Masterchef 5: Η Μαργαρίτα ανακοίνωσε στους κριτές πως δεν θα συμμετέχει στην δοκιμασία της ασυλίας

Ηττημένοι της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef ήταν τελικά οι Μπλε, με την Μαργαρίτα, ως αρχηγό, να ανακοινώσει στην κριτική επιτροπή την απόφαση της.

Οι κριτές της ανακοίνωσαν αρχικά πως δεν θα έχει κανένα πλεονέκτημα και όλοι τότε προχώρησαν στη δοκιμασία ασυλίας. Αμέσως μετά όμως, η Μαργαρίτα ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας της και για αυτό ανακοίνωσε στους κριτές αλλά και στην ομάδα της πως δεν θέλει να διαγωνιστεί στη δοκιμασία ασυλίας για να μην στερήσει τη λευκή ποδιά από κανέναν συμπαίκτη της.

Η ανακοίνωση της Μαργαρίτας στην κριτική επιτροπή

“Αν γίνεται εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δεν θέλω να σας προσβάλλω, αύριο θέλω να ψηφιστώ. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά. Θέλω να είμαι υποψήφια προς αποχώρηση”.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share