Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - spoiler: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαργαρίτα - "Ένιωσα ότι δε με υποστηρίζουν"

Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό 09/04 επεισόδιο!

9 Απριλίου 2021 14:30
MasterChef 5 - spoiler: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαργαρίτα -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό 09/04 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, έδειξε η πρωινή εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου", στο οποίο φαίνεται η Μαργαρίτα να είναι αρκετά στεναχωρημένη μετά την ομαδική δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, η μπλε ομάδα, μετά τη δοκιμασία, ακούει αρκετά αρνητικά σχόλια από τους κριτές, ενώ η Μαργαρίτα δείχνει καταβεβλημένη με τα όσα λέγονται. Μάλιστα, τη στενοχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός πως η ομάδα της δεν την υποστήριξε όσο θα ήθελε.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, μάλιστα, μιλά αρνητικά για το πιάτο του Στέφανου μπροστά στους κριτές παρόλο που βρίσκονται στην ίδια ομάδα, λέγοντας πως: "Είναι καλό αλλά όχι για το MasterChef". Παράλληλα, δείτε εδώ ποιος παίκτης επιστρέφει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Η Μαργαρίτα από το MasterChef θα ξοδέψει το silver award στο γάμο της - Ζήτησε... κουμπάρο Κουτσόπουλο

Σοκαρισμένοι ήταν όλοι οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef με την ανακοίνωση των κριτών για το silver award, με την Μαργαρίτα μάλιστα να αποκαλύπτει και πως πρόκειται να το αξιοποιήσει.

Η κριτική επιτροπή αποκάλυψε πως αυτήν την φορά το silver award ήταν... 10.000 ευρώ, με όλους τους παίκτες να μένουν άφωνοι στο άκουσμα του ποσού! Μάλιστα, κανένας δεν ανέβηκε στον εξώστη και όλοι ρίσκαραν να το διεκδικήσουν, ενώ ένας από αυτούς πρόκειται κιόλας να αποχωρήσει.

Γάμος με... κουμπάρο Κουτσόπουλο στα έξοδα της Μαργαρίτας

Η Μαργαρίτα, μεταξύ των άλλων, μόλις άκουσε το ποσό, αποκάλυψε ότι πρόκειται να το... αφιερώσει ολοκληρωτικά στον γάμο της ενώ δήλωσε πως για κουμπάρο θέλει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Ο συγκεκριμένος κριτής και η Μαργαρίτα έχουν ξανά αναφερθεί και παλιότερα στο συγκεκριμένο θέμα, με τον ίδιο να μην σταματά να την πειράζει με το χιούμορ και τις ατάκες του!

 

Ροή ειδήσεων

Share