Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Στους 9 του διαγωνισμού ο Παύλος - Η δύσκολη δοκιμασία από τους κριτές

Το μεγάλο πλεονέκτημα μετά την νίκη στο Mystery Box

6 Απριλίου 2021 21:29
MasterChef 5: Στους 9 του διαγωνισμού ο Παύλος - Η δύσκολη δοκιμασία από τους κριτές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, οι επίδοξοι σεφ μπήκαν στην κουζίνα προκειμένου να ακούσουν και να βγάλουν εις πέρας την καινούργια δοκιμασία.

Αφού πρώτα τους ανακοίνωσαν πως έχουν για σήμερα να ετοιμάσουν τρία πιάτα σε δύο ώρες, οι τρεις κριτές αποκάλυψαν στον Παύλο το πλεονέκτημα που θα έχει, ως νικητής του Mystery Box.

MasterChef 5: Το υπέροχο πλεονέκτημα του Παύλου που πέρασε στους 9 του διαγωνισμού

Έτσι λοιπόν, ο Παύλος περνάει κατευθείαν στους 9, με τον ίδιο να είναι απόλυτα ασφαλής για την αποψινή δοκιμασία, ανεξάρτητα από την επιτυχία ή αποτυχία των πιάτων που θα φέρει στους κριτές.

Ο ίδιος βέβαια δήλωσε πως περίμενε να ακούσει κάτι πιο σοκαριστικό, αλλά ήταν αρκετά ενθουσιασμένος με την ασυλία του.

MasterChef 5 - spoiler: Επιστρέφει ο Ιωάννης Αυλωνίτης!

Χαμός αναμένεται να γίνει στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Τα πάνω - κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ειδικότερα, το Σάββατο 03/04 ο Ιωάννης δεν κατάφερα να εντυπωσιάσει του κριτές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή "Πάμε Δανάη", όταν το παιχνίδι φτάσει στην 9αδα - 10αδα, θα επιστρέψουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει.

MasterChef Ιωάννης

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό, ότι θα επιστρέψουν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Έτσι ο τρίτος παίκτης που θα γυρίσει στο διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

MasterChef - Ιωάννης Αυλωνίτης - Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Ιωάννης, ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στο στόχο του. Αυτό που θέλει είναι να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share