Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - trailer: Χαμός στο αποψινό (06/04) επεισόδιο - Ένας παίκτης αποχωρεί απευθείας

Το έπαθλο σόκαρε τους παίκτες!

6 Απριλίου 2021 10:44
MasterChef 5 - trailer: Χαμός στο αποψινό (06/04) επεισόδιο - Ένας παίκτης αποχωρεί απευθείας

MasterChef 5: Πανικός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (6/4) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, αφού οι τρεις αγαπημένοι κριτές παρουσιάζουν ένα έπαθλο, το οποίο θα σοκάρει του παίκτες. Ωστόσο, η αποψινή δοκιμασία κρύβει μια τεράστια παγίδα, καθώς ένας από τους παίκτες θα φύγει άμεσα από το διαγωνισμό χωρίς να περάσει από δοκιμασία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος μετά τη νίκη του στο Mystery Box -δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού 5/4 επεισοδίου-, θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Σήμερα, το τεστ δημιουργικότητας δε θα είναι καθόλου εύκολο. Μπορεί όλα να ξεκινήσουν ομαλά, όμως μια ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου θα ανατρέψει τα πάντα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, θα ζητήσει από τους παίκτες να σταματήσουν ό, τι κάνουν και να κάνουν ένα βήμα πίσω από τον πάγκο, ώστε να τους αποκαλύψει το έπαθλο. Την ίδια στιγμή, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα παίξουν για να το διεκδικήσουν ρισκάροντας τη θέση τους. Στο τέλος, ένας παίκτης θα αποχωρήσει απευθείας!

Δείτε το trailer:

Επιστρέφει στο MasterChef ο Ιωάννης Αυλωνίτης!

Ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Θα έρθουν τα πάνω - κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ειδικότερα, το Σάββατο 03/04 ο Ιωάννης δεν κατάφερα να εντυπωσιάσει του κριτές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή "Πάμε Δανάη", όταν το παιχνίδι φτάσει στην 9αδα - 10αδα, θα επιστρέψουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει.

MasterChef Ιωάννης

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό, ότι θα επιστρέψουν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Έτσι ο τρίτος παίκτης που θα γυρίσει στο διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

 

Ροή ειδήσεων

Share