Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

MasterChef 5: Ανατρίχιασαν με το γράμμα του Ιωάννη - «Παρεάκι μου, έφτασε η ώρα...»

Η... ξεχωριστή αφιέρωση του παίκτη που αποχώρησε και οι μάγειρες που δεν ανέφερε καν

5 Απριλίου 2021 21:45
MasterChef 5: Ανατρίχιασαν με το γράμμα του Ιωάννη - «Παρεάκι μου, έφτασε η ώρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άπαντες οι παίκτες του MasterChef, που έχουν απομείνει στο σπίτι, ανατρίχιασαν με το γράμμα, το οποίο άφησε ο Ιωάννης, όπου μάλιστα υπήρξε και μια ξεχωριστή αφιέρωση, ανάμεσα στις ουκ ολίγες που έκανε.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης ήταν ο τελευταίος χρονικά παίκτης, που αποχώρησε από το διαγωνισμό μαγειρικής, προκαλώντας συγκίνηση σε άπαντες με τη στάση, που επέδειξε τον τελευταίο καιρό. Φεύγοντας άφησε κι ένα γράμμα, που απευθυνόταν στο «παρεάκι μου», όπως το χαρακτήρισε.

MasterChef 5: Το γράμμα του Ιωάννη και οι αφιερώσεις του

Αρκετοί ήταν οι παίκτες, στους οποίους έκανε ιδιαίτερη αναφορά, κι εκείνοι ήταν ο Τζιοβάνι, η Μαργαρίτα, ο Νίκος, ο Διονύσης, ο Στέφανος και η Μαρία. Στο τέλος, όμως, το καλύτερο φύλαγε για την Ανούς, την οποία χαρακτήρισε με μια λέξη, που για τον ίδιο έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι στο γράμμα δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στη Λία, τον Παύλο και τον Παναγιώτη, αν και στους πρώτους δύο έχει δείξει την εκτίμησή του πολλές φορές, σε αντίθεση με τον «Τζαμάλ».

MasterChef 5 - spoiler: Επιστρέφει ο Ιωάννης Αυλωνίτης!

Χαμός αναμένεται να γίνει στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Τα πάνω - κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ειδικότερα, το Σάββατο 03/04 ο Ιωάννης δεν κατάφερα να εντυπωσιάσει του κριτές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή "Πάμε Δανάη", όταν το παιχνίδι φτάσει στην 9αδα - 10αδα, θα επιστρέψουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει.

MasterChef Ιωάννης

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό, ότι θα επιστρέψουν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Έτσι ο τρίτος παίκτης που θα γυρίσει στο διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

MasterChef - Ιωάννης Αυλωνίτης - Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Ιωάννης, ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στο στόχο του. Αυτό που θέλει είναι να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share