Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Συγκίνηση για Ανούς-Διονύση - «Δεν ήμουν έτοιμη να τον αφήσω...»

Η νέα εξομολόγηση που του έκανε

5 Απριλίου 2021 21:24
MasterChef 5: Συγκίνηση για Ανούς-Διονύση - «Δεν ήμουν έτοιμη να τον αφήσω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνηση υπήρξε ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση στο νέο επεισόδιο του MasterChef, με την πρώτη ειδικά να αναφέρει, ότι δεν ήταν έτοιμη να αποχωριστεί το σύντροφό της.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (5/4) ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Σε εκείνο το σημείο, ο Διονύσης ρώτησε την Ανούς, που έκανε και προ ημερών την εξομολόγησή της, αν ήταν έτοιμη να τον αποχωριστεί, με εκείνη να του απαντά πως οι δύο λόγοι, για τους οποίους βρισκόταν στο διαγωνισμό, ήταν τόσο η πορεία μέχρι τον τελικό όσο και η μεταξύ τους σχέση.

MasterChef 5: Η συγκίνηση μεταξύ Ανούς και Διονύση

«Δεν μπορεί να μας αποσυντονίσει κάποιος σε αυτό που δουλεύουμε εδώ και καιρό μέσα στο σπίτι. Αυτό, άλλωστε, θα τεσταριστεί έξω», είπε στην κάμερα η Ανούς, με τον Διονύση να μην κρύβει πως η εν λόγω παίκτρια είναι η δύναμή του μες στο παιχνίδι.

MasterChef 5 - spoiler: Επιστρέφει ο Ιωάννης Αυλωνίτης!

Χαμός αναμένεται να γίνει στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Τα πάνω - κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ειδικότερα, το Σάββατο 03/04 ο Ιωάννης δεν κατάφερα να εντυπωσιάσει του κριτές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή "Πάμε Δανάη", όταν το παιχνίδι φτάσει στην 9αδα - 10αδα, θα επιστρέψουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει.

MasterChef Ιωάννης

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό, ότι θα επιστρέψουν η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Έτσι ο τρίτος παίκτης που θα γυρίσει στο διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

MasterChef - Ιωάννης Αυλωνίτης - Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Ιωάννης, ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στο στόχο του. Αυτό που θέλει είναι να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share