Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5 - διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Κάποιοι θα χαρούν!

3 Απριλίου 2021 15:06
MasterChef 5 - διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Σήμερα 03/04 το βράδυ, θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς ένας παίκτης μετά τη δοκιμασία αποχώρησης θα φύγει από το διαγωνισμό και θα επιστρέψει στο σπίτι του. Ποιος πιστεύετε, ότι θα βγάλει την ποδιά;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Χθες (02/04) είδαμε τους δυο αρχηγούς, να μαγειρεύουν σε μια δοκιμασία Follow the Chef, με σκοπό τη νίκη για την ασυλία -δείτε εδώ αναλυτικά τα highlights-. Ο Τζιοβάνι κέρδισε με αποτέλεσμα ο Ιωάννης να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Έτσι σήμερα η Κόκκινη ομάδα θα μπει σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Ποιος αποχωρεί απόψε;

Σύμφωνα με spoiler που έκανε το "Πρωινό", σήμερα θα δούμε να αποχωρεί από το MasterChef ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος δε θα ικανοποιήσει μαγειρικά τους κριτές με αποτέλεσμα να πάρει κακή βαθμολογία.

MasterChef spoiler

Λίγα λόγια για τον Ιωάννη Αυλωνίτη

Ο Ιωάννης, ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στο στόχο του. Αυτό που θέλει είναι να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

 

Ροή ειδήσεων

Share