Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Ο Σωτήρης Κοντιζάς την... είπε σε παίκτη - «Να ακούς περισσότερο!» (Video)

Mαζεύτηκε αμέσως...

2 Απριλίου 2021 22:30
MasterChef 5: Ο Σωτήρης Κοντιζάς την... είπε σε παίκτη - «Να ακούς περισσότερο!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φανερά εκνευρισμένος με τον Στέφανο ήταν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της ομαδικής δοκιμασίας επέπληξε τον διαγωνιζόμενο και του ζήτησε να ακούει όσα λένε οι κριτές. Ενώ, απίστευτη είναι η διαρροή που "έσκασε" για το MasterChef! Ποιοι παίκτες πρόκειται να αποχωρήσουν από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR;

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος είχε μια από τις χειρότερες επιδόσεις στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες τους να τον «δίνουν» στις κριτές.

Τη στιγμή που οι κριτές σχολίαζαν την προσπάθειά τους, ο Στέφανος σήκωνε επίμονα το χέρι του και ήθελε να μιλήσει.

«Όσον αφορά στο πιάτο δεν κατάφερα να το προσέξω καθόλου. Τα ρολάκια στήθηκαν στα επτά λεπτά, ίσα ίσα προλάβαμε να κοπούν και να μπουν στο πλατό», δικαιολογήθηκε για ακόμα μια φορά ο νεαρός σεφ, με τους συμπαίκτες του να δυσανασχετούν.

«Στέφανε άκουσες αυτό που είπε ο Λεωνίδας πριν σηκώσεις χέρι; Να ακούς περισσότερο. Έχεις μια τάση να σηκώνεις το χέρι όταν μιλάει κάποιος, είτε πρόκειται για εμάς, είτε πρόκειται για συνάδελφο, είτε για κάποιον από αντίπαλη ομάδα. Να ακούς, να τα καταλαβαίνεις για να το διορθώνεις. Το σημαντικό είναι να καταλάβεις πιο είναι το λάθος και να μην το ξανακάνεις. με πάρα πολύ αγάπη στο λέω», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef 5: «Καρφιά» Λίας για Μαρίνα - «Έφυγαν δύο φίδια, ώρα να φύγουν άλλα δύο»

«Καρφιά» έριξε η Λία στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/3) για το MasterChef, με την παίκτρια να σχολιάζει την αποχώρηση της Μαρίνας, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό του «φιδιού».

Η Μαρίνα υπενθυμίζεται, ότι έφυγε στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά από τη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με την Κωνσταντίνα και τον Παύλο, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, τόσο στο σπίτι όσο και στο Twitter, με άπαντες σχεδόν να κάνουν νύξη για τον χαρακτήρα της και να δείχνουν χαρούμενοι.

MasterChef 5: Η «μπηχτή» της Λίας μετά την αποχώρηση της Μαρίνας

Η Λία ήταν ένα από τα άτομα που δεν έκρυψαν την ευχαρίστησή τους, κάνοντας λόγο για παραπάνω από έναν συμπαίκτες της, που θα ήθελε να δει να φεύγουν από το σπίτι. «Έφυγαν δύο φίδια, ώρα να φύγουν άλλα δύο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ροή ειδήσεων

Share