Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - trailer 02/04: Χαμός στο αποψινό επεισόδιο - Σε κατάσταση... σοκ η κόκκινη ομάδα

Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

2 Απριλίου 2021 09:20
MasterChef 5 - trailer 02/04: Χαμός στο αποψινό επεισόδιο - Σε κατάσταση... σοκ η κόκκινη ομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Μετά τη 2η εξωτερική ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης, οι παίκτες έχουν μπροστά τους νέες δοκιμασίες, αλλά και μια ακόμα αποχώρηση! Τι θα δούμε στο αποψινό 02/04 επεισόδιο;

Συγκεκριμένα, μετά τη δοκιμασία, οι παίκτες θα βρεθούν απέναντι από τους κριτές, ώστε να μάθουν τις βαθμολογίες τους. Ωστόσο, τα αίματα θα ανάψουν, αφού θα υπάρξουν μομφές εναντίον του Τζιοβάνι, ενώ σε κατάσταση σοκ θα είναι και οι κόκκινοι.

Όπως θα δείτε και στο trailer, ο Στέφανος και ο Νίκος θα κάνουν παράπονα για τον Τζιοβάνι. Τι θα του πουν μπροστά στους τρεις κριτές; Ποια ομάδα θα οδηγηθεί σε διαδικασία ασυλίας;

Δείτε το trailer:

Μετά την Μαρίνα επιστρέφει και ο Αλέξανδρος στο MasterChef

Μεγάλες ανατροπές και εντάσεις αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς εκτός την Μαρίνα επιστρέφει στο παιχνίδι και ο Αλέξανδρος. Κάθε χρόνο 3 παίκτες κάνουν την επιστροφή τους στο ριάλιτι του Star και όπως φαίνεται οι 2 είναι αυτοί που προαναφέραμε.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως ο δεύτερος παίκτης, μετά τη Μαρίνα, που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

 

Ροή ειδήσεων

Share