Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι και η μύγα μέσα στην κατσαρόλα - Δείτε τα highlights

Όσα είδαμε χθες 31/3 στο ριάλιτι του STAR!

1 Απριλίου 2021 07:39
MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι και η μύγα μέσα στην κατσαρόλα - Δείτε τα highlights
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Στο χθεσινό 31/3 επεισόδιο, αφού οι κριτές ανακοίνωσαν τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι και ξεκίνησε η δοκιμασία, βρέθηκε μια μύγα στην κατσαρόλα των Μπλε και επικράτησε ο κακός χαμός.

Αυτά είναι τα highlights του ριάλιτι μαγειρικής

Το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε με την κριτική επιτροπή να συγκεντρώνει τους παίκτες για τη νέα τους δοκιμασία. Οι κριτές τους καλωσόρισαν και τους ανακοίνωσαν κατευθείαν τα πλεονεκτήματα που θα είχε ο παίκτης.

Συγκεκριμένα, τα πλεονεκτήματά του ήταν ότι μπορούσε να διαλέξει το χρώμα της ομάδας, να χωρίσει τις ομάδες εκ νέου, να ορίσει τους αρχηγούς αλλά και να διαλέξει τα υλικά που θα ήθελε για αυτόν και την ομάδα του. Μάλιστα, ο αρχηγός της αντίπαλης ομάδας, δηλαδή ο Ιωάννης είχε το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στην ομάδα, αν φυσικά αυτός το επιθυμούσε.

Οι δύο ομάδες

Ο Τζιοβάνι λοιπόν, αφού διάλεξε πρώτα η ομάδα του να έχει το χρώμα του μπλε, ανακοίνωσε πως οι παίκτες που θα την απαρτίζουν ήταν η Μαργαρίτα, ο Νίκος, ο Παναγιώτης, ο Στέφανος και η Μαρία.

Έτσι λοιπόν, η κόκκινη ομάδα αποτελούνταν από τον Ιωάννης, την Ανούζ, τον Παύλο, την Λία, και τον Διονύση. Για αρχηγό της Μπλε ομάδας διάλεξε ο Τζιοβάνι τον εαυτό του ενώ για την Κόκκινη διάλεξε τον Ιωάννη. Ο Ιωάννης λοιπόν είχε την δυνατότητα να κάνει κάποια αλλαγή στην ομάδα του και να αλλάξει κάποιον παίκτη, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να μείνουν όπως ήταν ήδη διαμορφωμένοι.

Μύγα στην κατσαρόλα των Μπλε

Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν χωρίστηκαν σε ομάδες και κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε μια δοκιμασία που είχε άρωμα Ιαπωνίας. Ο Τζιοβάνι κατά τη διάρκεια που μαγείρευε βρήκα μια μύγα μέσα σε μία από τις παρασκευές του.

Αμέσως, το πρόσεξε και αποφάσισε να πετάξει τη συγκεκριμένη παρασκευή και να την ξανακάνει από την αρχή.

«Ήταν εύκολο να το βγάλεις και να κλείσεις τα μάτια και no problem. Αλλά όχι», είπε ο Τζιοβάνι την κάμερα του MasterChef.

Μάλιστα, ο Νίκος που άνηκε στην μπλε ομάδα και βρισκόταν δίπλα στον Τζιοβάνι έκανε την πρόταση να μην πετάξουν τον ζωμό αλλά να το περάσουν μία στο σουρωτήρι, για να το σερβίρουν μετά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τζιοβάνι δεν δέχτηκε την πρόταση αυτή.

 

Ροή ειδήσεων

Share