Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Αυτές είναι οι δύο ομάδες - Η απόφαση του Ιωάννη που έκανε εντύπωση

Έχουμε ξανά «Κόκκινους» και «Μπλε»

31 Μαρτίου 2021 21:50
MasterChef 5: Αυτές είναι οι δύο ομάδες - Η απόφαση του Ιωάννη που έκανε εντύπωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε τα πλεονεκτήματα που είχε στην διάθεση του ο Τζιοβάνι, ένα εκ των οποίων ήταν φυσικά να χωρίσει εκ νέου τις δύο ομάδες.

MasterChef 5: Οι δύο ομάδες και οι αρχηγοί τους

Ο Τζιοβάνι λοιπόν, αφού διάλεξε πρώτα η ομάδα του να έχει το χρώμα του μπλε, ανακοίνωσε πως οι παίκτες που θα την απαρτίζουν ήταν η Μαργαρίτα, ο Νίκος, ο Παναγιώτης, ο Στέφανος και η Μαρία.

Έτσι λοιπόν, η κόκκινη ομάδα αποτελούνταν από τον Ιωάννη, την Ανούς, τον Παύλο, την Λία, και τον Διονύση. Για αρχηγό της Μπλε ομάδας διάλεξε ο Τζιοβάνι τον εαυτό του ενώ για την Κόκκινη διάλεξε τον Ιωάννη.

Ο Ιωάννης λοιπόν είχε την δυνατότητα να κάνει κάποια αλλαγή στην ομάδα του και να αλλάξει κάποιον παίκτη, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να μείνουν όπως ήταν ήδη διαμορφωμένοι.

Survivor 4: Τα 30αρια πέφτουν αβέρτα - Εξαφάνισε τον ανταγωνισμό

Survivor spoiler 31/03: Βασιλεία όπως σας είπαμε και στον τίτλο για το Survivor στην prime time ζώνη, σε καθημερινή βάση.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει καταφέρει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες απειλείται στενά από το MasterChef, δεν χάνει την προεδρία του!

Οι Μέλισσες από την άλλη που ήταν ένα εξίσου δυνατό πρόγραμμα στην prime time ζώνη φαίνεται ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share