Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Χαμός στην ομαδική δοκιμασία - Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι

Ποιο χρώμα διάλεξε;

31 Μαρτίου 2021 21:28
MasterChef 5: Χαμός στην ομαδική δοκιμασία - Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε με την κριτική επιτροπή να συγκεντρώνει τους παίκτες για την νέα τους δοκιμασία.

Οι κριτές τους καλωσόρισαν και τους ανακοίνωσαν κατευθείαν τα πλεονεκτήματα που θα είχε, ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας, ο Τζιοβάνι.

MasterChef 5: Αυτά τα πλεονεκτήματα είχε ο Τζιοβάνι

Συγκεκριμένα, τα πλεονεκτήματα του ήταν ότι μπορούσε να διαλέξει το χρώμα της ομάδας, να χωρίσει τις ομάδες εκ νέου, να ορίσει τους αρχηγούς αλλά και να διαλέξει τα υλικά που θα ήθελε για αυτόν και την ομάδα του.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αντίπαλης ομάδας, είχε το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στην ομάδα, αν φυσικά αυτός το επιθυμούσε.

Ο Τζιοβάνι λοιπόν διάλεξε οι παίκτες του έχουν ξανά το χρώμα του Μπλε!

Survivor 4: Τα 30αρια πέφτουν αβέρτα - Εξαφάνισε τον ανταγωνισμό

Survivor spoiler 31/03: Βασιλεία όπως σας είπαμε και στον τίτλο για το Survivor στην prime time ζώνη, σε καθημερινή βάση.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει καταφέρει να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες απειλείται στενά από το MasterChef, δεν χάνει την προεδρία του!

Οι Μέλισσες από την άλλη που ήταν ένα εξίσου δυνατό πρόγραμμα στην prime time ζώνη φαίνεται ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share