Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - trailer 31/3: "Χαμός" στην εξωτερική δοκιμασία - Ντόμινο από αστοχίες!

Όσα θα δούμε απόψε στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR!

31 Μαρτίου 2021 12:14
MasterChef 5 - trailer 31/3:

MasterChef 5: Μετά τη χθεσινή αποχώρηση της Κωνσταντίνας, οι παίκτες θα κάνουν νέα αρχή, έχοντας μπροστά τους νέες δοκιμασίες! Μάλιστα απόψε, κόκκινοι και μπλε θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία.

Οι 11 παίκτες που έχουν απομείνει -πλέον- στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, σήμερα θα έχουν μια ακόμα ομαδική δοκιμασία, αλλά σε εξωτερικό χώρο. Συγκεκριμένα, μπλε και κόκκινοι θα πρέπει να ταξιδέψουν μαγειρικά στην Ιαπωνία. Πρόκειται για μια απαιτητική δοκιμασία, η οποία θα φέρει ένα ντόμινο από αστοχίες.

Τέλος, καλεσμένος θα είναι ο σεφ Τόνυ Βρατσάνος, ο οποίος μαζί με τους άλλους τρεις κριτές, θα δοκιμάσει τα πιάτα των ομάδων και θα τα βαθμολογήσει! Θα τον ικανοποιήσουν οι προσπάθειες των παικτών;

Δείτε το trailer:

Μετά την Μαρίνα επιστρέφει και ο Αλέξανδρος στο MasterChef

Μεγάλες ανατροπές και εντάσεις αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς εκτός την Μαρίνα επιστρέφει στο παιχνίδι και ο Αλέξανδρος. Κάθε χρόνο 3 παίκτες κάνουν την επιστροφή τους στο ριάλιτι του Star και όπως φαίνεται οι 2 είναι αυτοί που προαναφέραμε.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως ο δεύτερος παίκτης, μετά τη Μαρίνα, που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

 

Ροή ειδήσεων

Share