Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Μετά την Μαρίνα επιστρέφει και ο Αλέξανδρος στο ριάλιτι

Τα πάνω κάτω αναμένεται να γίνουν στα επόμενα επεισόδια!

30 Μαρτίου 2021 12:50
MasterChef 5: Μετά την Μαρίνα επιστρέφει και ο Αλέξανδρος στο ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Μεγάλες ανατροπές και εντάσεις αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς εκτός την Μαρίνα επιστρέφει στο παιχνίδι και ο Αλέξανδρος. Κάθε χρόνο 3 παίκτες κάνουν την επιστροφή τους στο ριάλιτι του Star και όπως φαίνεται οι 2 είναι αυτοί που προαναφέραμε.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως ο δεύτερος παίκτης, μετά τη Μαρίνα, που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

MasterChef 5 - highlights 29/3: Τα φίδια, η κάρτα ασυλίας και η πισώπλατη μαχαιριά του Ιωάννη στον Διονύση!

Στο χθεσινό 29/3 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε τον Τζιοβάνι να κερδίζει την κάρτα ασυλίας, ενώ από την άλλη ο Ιωάννης να ρίχνει πισώπλατη μαχαιριά στον κολλητό του φίλο, Διονύση.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Λία: «Είχαμε τέσσερα φίδια και έχουν μείνει δύo»

«Καρφιά» έριξε η Λία στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/3) για το MasterChef, με την παίκτρια να σχολιάζει την αποχώρηση της Μαρίνας, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό του «φιδιού».

Η Μαρίνα υπενθυμίζεται, ότι έφυγε στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά από τη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με την Κωνσταντίνα και τον Παύλο, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, τόσο στο σπίτι όσο και στο Twitter, με άπαντες σχεδόν να κάνουν νύξη για τον χαρακτήρα της και να δείχνουν χαρούμενοι.

Η Λία ήταν ένα από τα άτομα που δεν έκρυψαν την ευχαρίστησή τους, κάνοντας λόγο για παραπάνω από έναν συμπαίκτες της, που θα ήθελε να δει να φεύγουν από το σπίτι. «Είχαμε τέσσερα φίδια και έχουν μείνει δύο», είπε χαρακτηριστικά.


Παύλος: «Τον Στέφανο δεν τον αντέχω ούτε στο σπίτι ούτε έξω από αυτό»

Μία «τσουχτερή» ατάκα πέταξε ο Παύλος, αναφερόμενος αυτή τη φορά στον Στέφανο με αφορμή το πιάτο που έκανε για την απαιτητική δοκιμασία του Mystery Box.

Ο Παύλος έκανε αρκετή παρέα με τη Μαρίνα μέχρι να φύγει η δεύτερη από τον διαγωνισμό και η Μαρίνα είχε μεγάλη κόντρα με τον Στέφανο. Κάπως έτσι χάλασαν και οι σχέσεις των δύο αντρών με τον Παύλο να μην διστάζει να «αδειάσει» τον νεαρό διαγωνιζόμενο του MasterChef.

Συγκεκριμένα, οι κριτές τον κάλεσαν πρώτο για να δοκιμάσουν το πιάτο του και μόλις τον είδε να πηγαίνει μπροστά είπε: «Θα προτιμούσα να είναι κάποιος άλλος μπροστά και όχι ο Στέφανος. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ο Στέφανος και δεν τον πολυαντέχω ούτε στο σπίτι ούτε έξω από αυτό».


Νικήτρια του Mystery Box η Μαρία Λαζαρίδου

Η πρώτη μέρα της θεματικής εβδομάδας ξεκίνησε με τη Μαρία Λαζαρίδου να αναδεικνύεται νικήτρια στο Mystery Box, έχοντας την δυνατότητα να δυσκολέψει τους συμπαίκτες της μοιράζοντας μερικά μειονεκτήματα.

Αρχικά η Μαρία εκμεταλλεύτηκε ένα από τα πλεονεκτήματά της και αποφάσισε να μην μαγειρέψει στο τεστ εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή της στο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή βέβαια έχασε και το δικαίωμά της να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας. Ο Τζαμαλής έκανε το σχολιάκι του, λέγοντας πως φοβάται και γι΄αυτό επιλέγει την ασφάλεια του εξώστη.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να μοιράσει στους συμπαίκτες της τα βασικά υλικά με τα οποία θα μαγείρευαν. Η Μαρία αποφάσισε να δυσκολέψει τον Παναγιώτη Τζαμαλή ο οποίος επίσης ήθελε να τη δυσκολέψει όταν μοίρασε τις ομάδες στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία. Ο Τζαμαλής αντέδρασε καθώς στο παρελθόν την είχε υπερασπιστεί.

Ο Νίκος Σκορδάκης δεν άντεξε κι είπε: «Πώς τον πετσόκοψες έτσι; Αν πάω τον χρόνο πίσω την είχε υπερασπιστεί επειδή την ψηφίσαμε σε δοκιμασία αποχώρησης. Άρπαξέ την Τζαμαλή για να δεις άλλη φορά ποιους υπερασπίζεσαι.»


Ιωάννης: Πισώπλατη «μαχαιριά» για τον Διονύση - «Δεν μπορώ να ακούω πολλά λόγια»

Μία φαρμακερή ατάκα πέταξε ο Ιωάννης αναφερόμενος στον Διονύση, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους μέσα στην κουζίνα αναφέρθηκε στην παρέα του που δεν είναι άλλη από τον Ιωάννη με τον Στέφανο.

Της... σπόντας έγινε σήμερα μέσα στην κουζίνα αφού μετά από τα σχόλια του Παύλου για τον Στέφανο ακολούθησε και η ατάκα του Ιωάννη για τον Διονύση.

«Φίλους δεν κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα με τα παιδιά ζούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ώρο. Θα πω ότι είμαστε καλοί γνωστοί. ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι να γίνουμε και φίλοι αλλά εδώ μέσα είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Κολλητοί είναι αυτή η τριάδα στην γαλαρία που κάνει τον θόρυβο, να ακουστεί το μπαμ», είπε ο Διονύσης.

Ο Ιωάννης το άκουσε αυτό και αργότερα στην κάμερα έδωσε τη δική του απάντηση: «Όταν μαγειρεύουμε κάνουμε τον θόρυβο, όταν δεν χρειάζεται δεν κάνουμε… Είμαι σε μια φάση του διαγωνισμού που δεν μπορώ να ακούω πολλά λόγια. Γενικά ο Διονύσης είναι πολύ πολυλογάς. Είμαστε ένα team πίσω στην γαλαρία αλλά πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».

Ο Τζιοβάνι κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Oι κριτές έβαλαν ένα αρκετά απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας στους διαγωνιζόμενους και ο Τζιοβάνι κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, κατακτώντας παράλληλα και την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

Η θεματική εβδομάδα ξεκίνησε με ένα δύσκολο Mystery Box το οποίο έβγαλε νικήτρια την Μαρία Λαζαρίδου. Εκείνη με τη σειρά της, μοίρασε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στους συμπαίκτες της ενώ έμεινε στον εξώστη εξασφαλίζοντας την παραμονή της στους 11.

Ο Τζιοβάνι εντυπωσίασε με την προσπάθειά του και έτσι πήρε την νίκη. Την ίδια στιγμή ωστόσο ήταν αρκετές οι προσπάθειες που απογοήτευσαν τους κριτές.

Οι τέσσερις χειρότερες προσπάθειες ανήκουν σε τέσσερις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Ανούς Χεριμιάν, ο Πάυλος Χάππιλος, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κι η Λία Μακροστεργίου

.
 

Ροή ειδήσεων

Share