Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - trailer 29/3: Στενεύει ο... κλοιός για τους παίκτες - Ποιος θα κερδίσει την κάρτα ασυλίας;

"Χαμός" στο αποψινό 29/3 επεισόδιο!

29 Μαρτίου 2021 11:29
MasterChef 5 - trailer 29/3: Στενεύει ο... κλοιός για τους παίκτες - Ποιος θα κερδίσει την κάρτα ασυλίας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Χαμός" προβλέπεται και στο αποψινό 29/3 επεισόδιο του MasterChef 5, καθώς στενεύει ο κλοιός για τους παίκτες! Τι πρόκειται να δούμε σήμερα στο STAR;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Άρωμα Ασίας έχει αυτήν τη φορά το Mystery Box για τους επίδοξους σεφ, με τα υλικά να είναι αρκετά δύσκολα, ώστε να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Στο τέλος της δοκιμασίας, ένας θα είναι αυτός που θα εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται μια ανάσα πριν την αποχώρηση, με την Μαρίνα να έχει αποχαιρετήσει εδώ και μερικά 24ωρα.

Δείτε το trailer:

Masterchef: Μαργαρίτα για Ιωάννη: "Για να φανούμε θα βγάζουμε και τα βρακιά μας"

Σε δοκιμασία ασυλίας κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι παίκτες του MasterChef 5. Οι Μπλε και οι Κόκκινοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κερδίσουν αυτό τον "αγώνα" γευσιγνωσίας, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μια ιδιαιτερότητα.

Στο τέλος το αποτέλεσμα έληξε με σκορ 10-9 υπέρ της κόκκινης ομάδας.

Υποψήφια βρέθηκαν λοιπόν τα τρία μέλη της μπλε ομάδας που αποτελούνται από τον Παύλο Χάππιλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι, με την τελευταία να ξεσπά σε κλάματα που δεν κέρδισε την ασυλία και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φίλους της.

Όταν οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν και οι υπόλοιποι ανέβηκαν στο εξώστη για να τους εμψυχώσουν.

Ο Ιωάννης ρώτησε τον Παύλο αν θέλει να τον βοηθήσει και εκείνος του απάντησε πως θα τον βοηθάει ο Τζαμάλ. Στη συνέχεια όμως ο Ιωάννης ήταν καταπάνω από τον Παύλο και τον παρότρυνε να κάνει πιο γρήγορα και να τα κάνει όλα τέλεια γιατί θέλουν αν γυρίσει στο σπίτι.

Η συμπεριφορά αυτή τόσο του Ιωάννη όσο και του Διονύση που ήταν μαζί, σχολιάστηστηκε από την Μαργαρίτα και τη Μαρία και τα σχόλια που ακούστηκαν από το στόμα τους ήταν απολαυστικά καθώς και καυστικά!

Ο διάλογος Μαρίας και Μαργαρίτας

 

Ροή ειδήσεων

Share