Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Masterchef: Κόλαφος ο Πάνος Ιωαννίδης: «Θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα...» (Video)

Έξαλλος ο κριτής

26 Μαρτίου 2021 23:19
Masterchef: Κόλαφος ο Πάνος Ιωαννίδης: «Θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καινούργιο επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε, με τον Πάνο Ιωαννίδη ωστόσο να δηλώνει πλήρως απογοητευμένος από τα πιάτα. Στο προηγούμενο επεισόδιο και συγκεκριμένα στην έκτη ομαδική δοκιμασία επικρατούσε η απόλυτη ακαταστασία, κάτι που έβγαλε από τα ρούχα της την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και έτσι είπε με αυστηρό ύφος: «Λοιπόν τα πιάτα που είχαμε μπροστά μας ήταν πολύ πιο όμορφα από ότι νόστιμα τα περισσότερα.

Επίσης να πω το εξής, αν υπήρχε υγειονομική υπηρεσία χθες, θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα. Δεν έχουμε ξαναδεί χειρότερη ακαταστασία κι απορούμε πραγματικά πως μπορούσατε να σκεφτείτε έτσι.»

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Όσο λίγος κι αν είναι ο χώρος, δε νοείται να έχουμε ξύλα κοπής στο πάτωμα με προϊόν επάνω, άσχετα αν θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι. Δηλαδή δεν μπορείς να σταθείς. Ξύλο κοπής με πρωτεϊνη επάνω;»

MasterChef 5: «Μεγάλη κατίνα ο μάγειρας του Instagram, αυτά γίνονται όταν κάνεις παρέα με τη Μαρίνα»

Το MasterChef είχε στο νέο του επεισόδιο (24/3) πολλές ανατροπές να μας προσφέρει, με το Twitter να επικεντρώνεται στις επιλογές και τις ατάκες του Παναγιώτη Τζαμαλή… δικάζοντάς τον και χαρακτηρίζοντάς τον με ουκ ολίγους, διόλου τιμητικούς, τρόπους.

Το λήμμα «Τζαμάλ», άλλωστε, ήτοι το όνομα με το οποίο χαρακτηρίζεται ο παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής, είναι μέσα στα κορυφαία trends του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, αποτελώντας ξεχωριστό από το ίδιο το ριάλιτι. Αυτό δείχνει και το εύρος των αντιδράσεων του κοινού, που δεν του άρεσαν όσα είπε και έκανε.

MasterChef 5: Άγριο κράξιμο στον «Τζαμάλ» από τους χρήστες του Twitter

Οι χρήστες του Twitter δε δίστασαν να τον κράξουν για τις επιλογές στις ομάδες και τα υλικά, που έπρεπε να διαχειριστούν στην ομαδική δοκιμασία, αλλά και τις κατηγορίες στον Στέφανο. «Η παρέα με τη Μαρίνα σε κάνει κατίνα», είναι ένα από τα νοήματα που αφέθηκαν να εννοηθούν από τις αναρτήσεις, θεωρώντας πως δρα και εξαιτίας της ιδιότητας του «μάγειρα του Instagram», όπως τον αναφέρουν με υποτιμητικό τρόπο.

 

Ροή ειδήσεων

Share