Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - Κωνσταντίνος Χασιώτης: "Δεν έχω τσακωθεί ποτέ off camera - Ένιωσα κάπως που πήρα το disavantage!"

"Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται"

17 Μαρτίου 2021 13:16
MasterChef 5 - Κωνσταντίνος Χασιώτης:

MasterChef 5: Ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο disavantage που πήρε στο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο τον οδήγησε στη δοκιμασία αποχώρησης. Τι ανέφερε;

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε καταφέρει να πάρει το Golden Pass και να πάει απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Ωστόσο, η χθεσινή δοκιμασία ήταν τόσο δύσκολη με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χασιώτη μετά την αποχώρησή του

Ο Κωνσταντίνος, το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε στο πλατό των Κου Κου και μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού δεν είχε δημιουργήσει ποτέ εντάσεις.

"Γενικά ο διαγωνισμός είναι όλο εκπλήξεις, οπότε το κράταγα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να έφευγα και πριν την εικοσάδα. Είναι το άγχος που σε κυριεύει 24ώρες το 24ωρο, οπότε μια στιγμή λάθους φέρνει όλο το λάθος.

Πιστεύω ότι το disadvantage το πήρα για μαγειρικούς λόγους, για να με δυσκολέψουν. Ένιωσα λίγο κάπως, γιατί δεν είχα κάνει κάτι και στο σπίτι βοηθούσα τα πάντα να κυλάνε ήρεμα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ off camera. Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται γενικά και για να τσακωθώ πρέπει να φτάσω τελείως εκτός ορίων.", είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χασιώτης.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef 5 - Όσα θα δούμε απόψε 17/3

Ανατρεπτικό προβλέπεται το αποψινό 17/3 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς όπως θα δείτε και στο trailer, ο Τζιοβάνι, ο οποίος ήταν ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, θα φέρει τα... πάνω κάτω με τα πλεονεκτήματά του.

Όπως είναι λογικό, η απόφαση αυτή θα φέρει αντιδράσεις από τους υπόλοιπους παίκτες με αποτέλεσμα να μη λείψει το κράξιμο, από πρόσωπα που σίγουρα το... περιμέναμε, όπως είναι η Κωνσταντίνα. Όσον αφορά τη δοκιμασία, θα είναι και πάλι αρκετά απαιτητική με κάποιους από τους παίκτες να μην τα καταφέρνουν! Για ποιους... χτυπάει η καμπάνα;

Δείτε το trailer:

 

Ροή ειδήσεων

Share