Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef 5 - Αντώνης: "Δεν αλλάζει η γνώμη μου για τον Κωστή!"

Όσα είπε ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας για το συμπαίκτη του!

12 Μαρτίου 2021 21:45
MasterChef 5 - Αντώνης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Η ομαδική δοκιμασία, που έλαβε μέρος σε έναν χώρο με ιδιαίτερη σημασία, λόγω τοποθεσίας, στέφθηκε με επιτυχία. Μπλε και κόκκινοι, κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους και να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους τρεις κριτές.

Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσουν οι κριτές να λένε τους βαθμούς, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ρώτησε τον Αντώνη, τον αρχηγό της Κόκκινης ομάδας, αν ο Κωστής βρήκε το ρυθμό του, μετά την επιστροφή του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Όσα είπε ο Αντώνης:

"Για τον Κωστή ξέρει κι ο ίδιος τι γνώμη έχω, δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα η γνώμη. Μαγειρικά χθες ο Κωστής δούλεψε όπως έπρεπε να δουλέψει ο καθένας, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Νομίζω ότι θα δέσει στην ομάδα, αρκεί να έρθει λίγο κοντά στη δικιά μου φιλοσοφία, να μάθουμε να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να μην κρυβόμαστε, να ζητάμε συγγνώμη αν έχουμε κάνει λάθος και να προσπαθούμε να το διορθώσουμε, όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας", είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης για τον Κωστή.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Κριτής είχε αφήσει την Αθήνα…. για να βλέπει ΠΑΟΚ!

Ένα μικρό έπος σημειώθηκε στο MasterChef στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/3), αφού αποκαλύφθηκε πως ένας εκ των δύο κριτών, που ήταν καλεσμένοι στην ομαδική δοκιμασία, είχε φύγει από την Αθήνα, για να βλέπει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής θα έβλεπαν για πρώτη φορά… το φως του ηλίου, αφού πρόκειται για την πρώτη φετινή ομαδική δοκιμασία, η οποία έγινε σε εξωτερικό χώρο και, συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Grecotel, με καλεσμένους τους σεφ Ευαγγέλου και Κουτσιούδη.

Ο καλεσμένος κριτής... και ο ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, όμως, είχε μια αποκάλυψη να κάνει για τον πρώτο σεφ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως για τέσσερα χρόνια είχε πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού εκτός της δουλειάς του, ήταν και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ, ενώ μια μεγάλη ανατροπή έγινε στην τελευταία αποχώρηση.

 

Ροή ειδήσεων

Share