Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Γυναικεία υπόθεση το τεστ δημιουργικότητας - Η κάρτα ασυλίας στη Μαρίνα

Άλλη όμως είχε το καλύτερο πιάτο...

2 Μαρτίου 2021 21:19
MasterChef 5: Γυναικεία υπόθεση το τεστ δημιουργικότητας - Η κάρτα ασυλίας στη Μαρίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε γυναικεία υπόθεση αποδείχθηκε το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef, με τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα να είναι οι νικήτριες και τους κριτές να διαλέγουν τη Μαρίνα, για να πάρει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

Οι δύο κοπέλες συνεργάστηκαν ιδανικά σε μια δοκιμασία, στην οποία την πρωτιά θα έπαιρνε ένα δίδυμο και όχι ένας μάγειρας μόνος του, λίγο μετά την επικράτηση του Αλέξανδρου στο Myster Box, σε μια μέρα όπου έπεσε «βόμβα» με την ξαφνική αποχώρηση ενός παίκτη.

MasterChef 5: Καλύτερο πιάτο η Μαργαρίτα, καλύτερη ομάδα Μαρίνα-Κωνσταντίνα και... στην πρώτη η κάρτα ασυλίας

Οι κριτές, μετά το τεστ δημιουργικότητας, ζήτησαν από τους Στέφανο-Τζιοβάνι και Μαρίνα-Κωνσταντίνα να πλησιάσουν, ανακοινώνοντας πως οι δεύτερες είχαν την καλύτερη συνολική προσπάθεια. Επεσήμαναν, βέβαια, ότι η Μαργαρίτα είχε το καλύτερο πιάτο, αλλά το δίδυμό της με τον Νίκο δεν ήταν το πιο επιτυχημένο.

Μετά από αυτή τη διευκρίνιση, συνέχισαν λέγοντας, ότι από τις δύο παίκτριες του ζευγαριού, που υπερτέτησε, η Μαρίνα είναι εκείνη, που θα πάρει την κάρτα ασυλίας.

Σταθερό σε νούμερα το Survivor 4 - "Μάχη" με Άγριες Μέλισσες και MasterChef

Νέος μήνας αλλά καμία ανατροπή στην τηλεθέαση της prime time ζώνης! Την Δευτέρα 1/3 για ακόμα μια φορά το Survivor κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, ενώ ακολούθησαν κλασικά, οι Άγριες Μέλισσες και to MasterChef!

Είναι η αλήθεια πως το ριάλιτι επιβίωσης έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να κάνει την διαφορά στα νούμερα, αλλά μεταξύ... δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση του Survivor αλλά και των υπόλοιπων προγραμμάτων στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share