Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 5 - trailer 01/03: "Αν αποχωρήσεις σήμερα είναι μονόδρομος" - Οικειοθελής αποχώρηση παίκτη;

Ποιος είπε ότι θέλει να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής;

1 Μαρτίου 2021 11:01
MasterChef 5 - trailer 01/03:

MasterChef 5: Πανικός θα επικρατήσει και στο αποψινό 01/03 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς όπως είδαμε από το trailer, ένας παίκτης θα αποκαλύψει πως έχει σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα του απαντήσει πως αν τελικά φύγει, η επιλογή αυτή θα είναι μονόδρομος και δε θα μπορεί ούτε να αλλάξει γνώμη, αλλά ούτε και να επιστρέψει.

Η σημερινή δοκιμασία, για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητική. Όλοι οι παίκτες -εκτός του Κωστή που αποχώρησε το Σάββατο- θα πρέπει να φτιάξουν ένα σωστό και νόστιμο πιάτο αν θέλουν να κρατήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι, αφού αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ακόμη μια αποχώρηση.

Όταν η δοκιμασία θα ολοκληρωθεί, κάποιοι παίκτες θα έχουν δώσει το αποτέλεσμα που πρέπει στους κριτές, οι οποίοι θα κρίνουν θετικά, ωστόσο άλλοι, θα απογοητευτούν από την κριτική που θα λάβουν.

Δείτε το trailer:

Τι τηλεθέαση έκανε το MasterChef 26/02 χωρίς το Survivor;

Κυριαρχία του MasterChef έναντι του House of Fame

Το ριάλιτι μαγειρικής, όμως, έχει «χτίσει» τις δικές του βάσεις τα τελευταία χρόνια και είναι δύσκολο αυτές να «γκρεμιστούν», αφού το σόου έχει αρχίσει να απειλεί τα βασικά καθημερινά προγράμματα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, όπως το Survivor και οι «Άγριες Μέλισσες».

Από τη στιγμή, μάλιστα, που κανένα από τα δύο δεν προβάλλεται την Παρασκευή, βρήκε την ευκαιρία να ξεπεράσει το 30% στο δυναμικό κοινό και το έκανε, με το House of Fame να μην… κόβει την φόρα του. Το MasterChef, συγκεκριμένα, σημείωσε 31.1% και άφησε κατά πολύ πίσω του το έτερο ριάλιτι με 16.9%.

 

Ροή ειδήσεων

Share