Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Εκτός εαυτού ο Ιωάννης που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - "Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό ο..." (video)

Ένιωσε προδομένος

27 Φεβρουαρίου 2021 00:09
MasterChef 5: Εκτός εαυτού ο Ιωάννης που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση  -

MasterChef 5: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef 5 όπου για ακόμη μία φορά ήρθαν τα πάνω κάτω ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σημειώνεται ότι νικητής της ομαδικής δοκιμασίας για την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου αναδείχτηκε ομάδα των Μπλε διότι είχαν καλύτερα πιάτα.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν οι υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef όπου και αυτός ήταν ο Ιωάννης και ψηφίστηκε από τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας.

Αποφασίστηκε ο πρώτος υποψήφιος.

MasterChef 5: "Έξαλλος" ο Ιωάννης με την απόφαση που πάρθηκε

Ειδικότερα χαμένοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ομαδική δοκιμασία στο Masterchef.

Ο Πάνος - που είχε βγει αρχηγός της ομάδας - όρισε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ιωάννη αφού είχε την χαμηλότερη βαθμολογία για τα πιάτα του ενώ κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του.

Ο Ιωάννης, αν κι ήθελε να φαίνεται ότι πήρε χαλαρά αυτήν την απόφαση, το πρόσωπό του άλλο μαρτυρούσε κι είπε: «Μαγειρικά είναι σωστή η απόφαση αλλά όταν κάποιον τον έχεις σώσει και τον αποκαλείς αδερφό… δεν το περίμενα.» Μάλιστα όταν τον αγκάλιασε ο Πάνος, έδειξε φανερά την αμηχανία του.

Από την άλλη η Μαρίνα σαν να χαιρόταν με αυτήν την εξέλιξη και είπε ότι όταν πήγε να χαιρετήσει τον Ιωάννη φαινόταν τσαντισμένος: «Είδες πόσο ωραία είναι να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία

Δείτε το βίντεο:

MasterChef 5: Ανατροπή στην ομαδική δοκιμασία - Άλλαξε ο ένας αρχηγός

Ανατροπή υπήρξε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef για την Τετάρτη (24/2), αφού ο αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων άλλαξε, με αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία σε έναν μάγειρα να αναδειχθεί.

Συγκεκριμένα, οι κριτές έδωσαν την ευκαιρία πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, ο Αλέξανδρος να αλλάξει τον αρχηγό και στις δύο ομάδες, με την κόκκινη να επηρεάζεται τελικά από αυτό το πλεονέκτημα, που είχε κερδίσει χάρη στην επικράτηση στο τεστ δημιουργικότητας, αφού διάλεξε τον Πάνο.

MasterChef 5: Η αλλαγή αρχηγού και το πλεονέκτημα που δεν χρησιμοποίησε ο Πάνος

Ο Αλέξανδρος ανέφερε, δικαιολογώντας την απόφασή του, ότι θέλει να τον δει να αναδεικνύεται, αν και φυσικά σε περίπτωση ήττας τους το πλήγμα θα ήταν «βαρύ» για την κλίκα, που έχει δημιουργηθεί με τους Ιωάννη και Διονύση. Ένα άλλο πλεονέκτημα, που είχε, ήταν η αλλαγή παικτών στις δύο ομάδες, δίχως όμως να κάνει χρήση του.

 

Ροή ειδήσεων

Share