Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Αυτή είναι η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την σημερινή (26/02) δοκιμασία (video)

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά

26 Φεβρουαρίου 2021 22:30
MasterChef 5: Αυτή είναι η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την σημερινή (26/02) δοκιμασία (video)

MasterChef 5: Μεγάλος αγώνας έγινε στο σημερινό (26/02) επεισόδιο του MasterChef και ειδικά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σημειώνεται ότι ανακοινώθηκε ο νέος αρχηγός της νέας ομάδας στο προηγούμενο επεισόδιο αλλά και "άναψε" ένα νέο φλερτ μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα έγινε μεγάλη μάχη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και ειδικά ανάμεσα στην κόκκινη και την μπλε ομάδα με μία από αυτές να κερδίζει.

Ποιοι κέρδισαν την δοκιμασία

MasterChef: Ποιοι κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία

Ειδικότερα στο σημερινό (26/02) επεισόδιο MasterChef οι παίκτες με αγωνία περίμεναν την τελική βαθμολογία τους για τα πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές.

Ποια από τις δυο ομάδες όμως κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία; Η απάντηση είναι: Οι Μπλε για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η τελική βαθμολογία ήταν για τους Κόκκινους 150/180 και για τους Μπλε 170/180. Οι Μπλε κέρδισαν με μία διαφορά 20 βαθμών.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef 5: Ανατροπή στην ομαδική δοκιμασία - Άλλαξε ο ένας αρχηγός

Ανατροπή υπήρξε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef για την Τετάρτη (24/2), αφού ο αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων άλλαξε, με αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία σε έναν μάγειρα να αναδειχθεί.

Συγκεκριμένα, οι κριτές έδωσαν την ευκαιρία πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, ο Αλέξανδρος να αλλάξει τον αρχηγό και στις δύο ομάδες, με την κόκκινη να επηρεάζεται τελικά από αυτό το πλεονέκτημα, που είχε κερδίσει χάρη στην επικράτηση στο τεστ δημιουργικότητας, αφού διάλεξε τον Πάνο.

MasterChef 5: Η αλλαγή αρχηγού και το πλεονέκτημα που δεν χρησιμοποίησε ο Πάνος

Ο Αλέξανδρος ανέφερε, δικαιολογώντας την απόφασή του, ότι θέλει να τον δει να αναδεικνύεται, αν και φυσικά σε περίπτωση ήττας τους το πλήγμα θα ήταν «βαρύ» για την κλίκα, που έχει δημιουργηθεί με τους Ιωάννη και Διονύση. Ένα άλλο πλεονέκτημα, που είχε, ήταν η αλλαγή παικτών στις δύο ομάδες, δίχως όμως να κάνει χρήση του.

 

Ροή ειδήσεων

Share