Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Ανατροπή στην ομαδική δοκιμασία - Άλλαξε ο ένας αρχηγός

Ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής

24 Φεβρουαρίου 2021 21:28
MasterChef 5: Ανατροπή στην ομαδική δοκιμασία - Άλλαξε ο ένας αρχηγός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή υπήρξε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef για την Τετάρτη (24/2), αφού ο αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων άλλαξε, με αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία σε έναν μάγειρα να αναδειχθεί.

Συγκεκριμένα, οι κριτές έδωσαν την ευκαιρία πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, ο Αλέξανδρος να αλλάξει τον αρχηγό και στις δύο ομάδες, με την κόκκινη να επηρεάζεται τελικά από αυτό το πλεονέκτημα, που είχε κερδίσει χάρη στην επικράτηση στο τεστ δημιουργικότητας, αφού διάλεξε τον Πάνο.

MasterChef 5: Η αλλαγή αρχηγού και το πλεονέκτημα που δεν χρησιμοποίησε ο Πάνος

Ο Αλέξανδρος ανέφερε, δικαιολογώντας την απόφασή του, ότι θέλει να τον δει να αναδεικνύεται, αν και φυσικά σε περίπτωση ήττας τους το πλήγμα θα ήταν «βαρύ» για την κλίκα, που έχει δημιουργηθεί με τους Ιωάννη και Διονύση. Ένα άλλο πλεονέκτημα, που είχε, ήταν η αλλαγή παικτών στις δύο ομάδες, δίχως όμως να κάνει χρήση του.

MasterChef 5: H κάρτα ασυλίας, η αποχώρηση της Μαρίας και ο καυγάς - Δείτε τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef ολοκληρώθηκε χθες (23/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Έγινε χρήση της κάρτας ασυλίας και αποχώρησε η Μαρία από το παιχνίδι.

Στο χθεσινό επεισόδιο,ο Νίκος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας του και έσωσε την συμπαίκτρια... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share