Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

MasterChef 5: Έξαλλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας - «Τίμα τα παντελόνια σου γ@μ@ το κέρατό μου»

Πανικός στο συμβούλιο!

19 Φεβρουαρίου 2021 21:55
MasterChef 5: Έξαλλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας - «Τίμα τα παντελόνια σου γ@μ@ το κέρατό μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλοι ήταν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στο MasterChef με την εν γένει συμπεριφορά του Ιωάννη, επισημαίνοντας πως δεν ανέλαβε τις ευθύνες του στο βαθμό, που θα έπρεπε, με τον Κωστή ειδικά να «ξεσπά» μπροστά στην κάμερα.

Η ομαδική δοκιμασία φαίνεται πως δεν πήγε καθόλου καλά, με τον Ιωάννη να λέει ψέμματα σχετικά με το πώς εκτελέστηκε ένα πιάτο, τόσο στο πρωτότυπο όσο και στο αντίγραφό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σε όλους αμηχανία, ενώ προκαλεί εντύπωση η στάση του, αφού στη διάρκεια των δοκιμασιών όλα καταγράφονται.

MasterChef 5: Επίθεση του Κωστή στον Ιωάννη

Κάπως έτσι, ο Κωστής προχώρησε σε επίθεση προς τον Ιωάννη. «Τίμα τα παντελόνια σου γ@μ@ το κέρατό μου», ήταν μια χαρακτηριστική του ατάκα, ζητώντας από τον αρχηγό του να επιδείξει αίσθημα ευθύνης.

MasterChef 5: Ανακάτεψαν το παιχνίδι οι κριτές - Απίστευτες ανατροπές στην ομαδική δοκιμασία

Το νέο επεισόδιο του Masterchef μόλις ξεκίνησε, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ενημερώνει τους παίκτες για ένα τεράστιο πλεονέκτημα του παιχνιδιού.

Ο Νίκος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας και έτσι η κριτική επιτροπή τον κάλεσε να διαλέξει υποθετικά την ομάδα που επιθυμεί, καθώς και το χρώμα αυτής.

MasterChef 5: Έτσι παίζεται φέτος το παιχνίδι

Ο συγκεκριμένος παίκτης διάλεξε το μπλε αλλά και τους παίκτες που θέλει στην ομάδα του. Μετά από λίγο, ο Κοντιζάς εξέπληξε τους υπόλοιπους παίκτες με την ανακοίνωση πως πράγματι το σπίτι θα χωριστεί σε δύο ομάδες, με τους διαγωνιζόμενους να μην πιστεύουν σε αυτά που ακούνε.

Μάλιστα, ο Νίκος είχε ένα έξτρα πλεονέκτημα και μπορούσε αν επιθυμούσε να αλλάξει όποιον παίκτη τελικά δεν ήθελε και να τον στείλει στην Κόκκινη ομάδα, με τον ίδιο τελικά να προχωρά σε 3 αλλαγές, μιας και υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να βρίσκονται στην ομάδα του.

Έτσι, ο Νίκος αντάλλαξε τον Πάνο και πήρε την Μαρίνα την οποία αντάλλαξε πάλι με την Αννούς όπου και αυτή τελικά την αλλάξε και πήρε τον Τζιοβάνι. Τέλος, ο Νίκος είχε την επιλογή να διαλέξει τον αρχηγό, με τον ίδιο να επιλέγει τον Αλέξανδρο, τονίζοντας δε ότι τον έβαλε στην θέση αυτή γιατί είναι αυτός που θα τον πείραζε λιγότερο αν έφευγε.

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο αρχηγός δε μαγειρεύει, αλλά μόνο επιβλέπει όλες τις ετοιμασίες και δοκιμάζει, με τον Νίκο να δείχνει ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα, υπάρχουν τρεις υπαρχηγοί, με τον καθένα να ετοιμάζει ένα από τα δύο πιάτα σε κάθε κατηγορία (κρέας, ψάρι, γλυκό), ενώ το αντίγραφο του ίδιου πιάτου θα είναι με σκυταλοδρομία από την ομάδα.

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share