Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

MasterChef 5: Συγκίνησε ο Παύλος - «Ξέρω τι σημαίνει απόρριψη»

Δεν του αρέσει η ομάδα του...

17 Φεβρουαρίου 2021 22:11
MasterChef 5: Συγκίνησε ο Παύλος - «Ξέρω τι σημαίνει απόρριψη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με δύο ομάδες είναι πλέον το Masterchef 5, με τον Παύλο να ανήκει στην Κόκκινη, κάτι που τον έκανε να προχωρήσει σε μια συγκινητική δήλωση.

Η κριτική επιτροπή στην έναρξη του επεισοδίου αποκάλυψε στον Νίκο πως είχε το πλεονέκτημα να είναι αυτός που θα ορίσει τις δύο ομάδες. Έτσι, ο ίδιος ανήκει πλέον στην Μπλε με αρχηγό τον Αλέξανδρο ενώ ο αρχηγός της Κόκκινης είναι ο Ιωάννης.

MasterChef 5: Η στενοχώρια του Παύλου

Ωστόσο, ο Παύλος φαίνεται να μην ήταν στις επιλογές του Νίκου, κάτι που δεν τον πείραξε και ιδιαίτερα, μιας και ο ίδιος τόνισε πως είναι συνηθισμένος να νιώθει απόρριψη και απαξίωση, μιας και την έχει βιώσει από τους γονείς του.

MasterChef 5: Ο νικητής της δοκιμασίας και ο παίκτης που αποχώρησε - Δείτε τα χθεσινά (16/2) highlights

Στο χθεσινό 16/2 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι, ενώ αναδείχθηκε και ο διαγωνιζόμενος με το καλύτερο πιάτο.

Το πρώτο τεστ δημιουργικότητας ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Νίκο Σκορδάκη, ο οποίος κέρδισε μαζί με το έπαθλο μεγάλα προνόμια, τα οποία δεν αποκαλύφθηκαν εξ ολοκλήρου. Το τεστ αυτό, που ξεκινούσε το διαγωνισμό, είχε επιπλέον κίνητρο για... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share