Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Χωρισμένο σε δύο «στρατόπεδα» το σπίτι - Οι μισοί δε μιλούν με τους άλλους μισούς

Χαμός με τις κλίκες που υπάρχουν

17 Φεβρουαρίου 2021 22:01
MasterChef 5: Χωρισμένο σε δύο «στρατόπεδα» το σπίτι - Οι μισοί δε μιλούν με τους άλλους μισούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Masterchef, με την Λία να κάνει λόγο για τις ήδη υπάρχουσες κλίκες του παιχνιδιού.

Η κριτική επιτροπή αποκάλυψε με το καλησπέρα σας στους παίκτες την μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

MasterChef 5: Χαμός με τις κλίκες στο σπίτι

Συγκεκριμένα, ο Νίκος διάλεξε και όρισε τις δύο ομάδες, την Μπλε και την Κόκκινη, με τον ίδιο να ανήκει στην πρώτη και να ορίζει αρχηγό τον Αλέξανδρο.

Φυσικά, τα σχόλια των παικτών και τις επιλογές του Νίκου δεν άργησαν να εμφανιστούν και μάλιστα η Λία, που ανήκει πλέον στην Κόκκινη ομάδα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν αρκετές κλίκες στο σπίτι και πως μάλιστα απαγορεύουν στα μέλη τους να μιλάνε και να έχουν επαφές με τις άλλες κλίκες.

MasterChef 5: Ο νικητής της δοκιμασίας και ο παίκτης που αποχώρησε - Δείτε τα χθεσινά (16/2) highlights

Στο χθεσινό 16/2 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι, ενώ αναδείχθηκε και ο διαγωνιζόμενος με το καλύτερο πιάτο.

Το πρώτο τεστ δημιουργικότητας ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Νίκο Σκορδάκη, ο οποίος κέρδισε μαζί με το έπαθλο μεγάλα προνόμια, τα οποία δεν αποκαλύφθηκαν εξ ολοκλήρου. Το τεστ αυτό, που ξεκινούσε το διαγωνισμό, είχε επιπλέον κίνητρο για... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share